Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 11:06 Lubelskie ferrari by autoR
W końcu po tak długim czasie budowy autoR zakończył budowe swojego wynalazku, którego bazą była Honda Del Sol.
Auto swoją oficjalną premiere miało na Paris Tunig Show. Można obejżeć ją również w najnowszym czasie tuningu.
Według mnie to fajnie wygląda i widać że Polacy też coś potrafią zrobić.
Widać ogorom pracy włożonej w auto, jednak ja po tylu latach parcy niezałożył zapinek na maske, wyglądają papież z wibratorem, czyli po siusiaku, felgi też takie średio efektywne, wywalić spoiler i będzie bajera.
pracy duzo wlozonej ale jak dla mnie to bieda straszna do niczego to nie podobne... no moze kilka detali przypomina ferrari, tak jak macior napisal felgi tez biedne
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 12:54
widziałem to autko jakies 3 miechy temu tzn jego szkielet a jakieś 3 dni temu na żywo prezentuje sie ciekawie , ogrom pracy został wlożony to fakt , może być ten body kit ale ten spojler to nawiązanie do czego chyba DTM-u nie pasuje do niego hyhy Projekt nawet nawet kolor mogli dać jakiś ciekawszy
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 17:05
kfak napisał/a:
moge zalozyc sie o flaszke ze zamowienia na plastiki do tego auta juz sa liczone...
Pewnie tak, a jesli jeszcze nie to napewno nie długo będą.
Tomek napisał/a:
wiecej fotek nie ma ?
Nie wiem było by trzeba poszukać w necie.
Narazie jak chcesz to możesz więcej zobaczyć w czasie tuningu lub poczekać, aż będzie o niej artykuł w gazecie.