a ja to Paweel Cie podziwiam za to,że masz siłę "walczyć z wiatrakami"
mi już dawno by się znudziło,a niektórzy po prostu nie mogą zrozumieć....no cóż wypadało by zwrócić się po zwrot PLNów do ministerstwa oświaty za naukę,której się nie wykorzystało
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Hid mam obecnie zdemontowany więc mogę teraz śmiało mówić Hid OŚLEPIA ! a xenon nie, prawdą to nie jest lecz co niektórzy tak twierdzą.
Zapewne Ty Drift_King'u oraz Ty Paweel'e posiadacie kilka rzeczy w swoich autach za które policja z mety może zabrać Wam dowody, jeśli nie są to rzeczy to zapewne wykonujecie czynności podczas jazdy za które policja może Was wynagrodzić na "swój policyjny sposób". Więc taka "wakla z wiatrakami" dotyczy również was, tylko zależy z której strony się patrzy.
Hid mam obecnie zdemontowany więc mogę teraz śmiało mówić Hid OŚLEPIA ! a xenon nie, prawdą to nie jest lecz co niektórzy tak twierdzą.
Zapewne Ty Drift_King'u oraz Ty Paweel'e posiadacie kilka rzeczy w swoich autach za które policja z mety może zabrać Wam dowody, jeśli nie są to rzeczy to zapewne wykonujecie czynności podczas jazdy za które policja może Was wynagrodzić na "swój policyjny sposób". Więc taka "wakla z wiatrakami" dotyczy również was, tylko zależy z której strony się patrzy.
tya,mam skarpetki na zbiorniczki firmy puma niestety bez homologacji
a z typowych numerów to.....często odpalam szluga drugą stroną
sory za OT
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor