Witam,
szukam aut. W zamian za udostępnienie samochodów od prac modelarskich oferujemy wszystkie elementy w najwyższej jakości, polakierowane, zamontowane i za darmo oczywiście.
Z takimi okresami realizacji zwodzenia klienta, częstym olewaniem Waszego klienta ( jeśli nie ma czego szukacie i takie tam.. ) po wstawieniu auta do Was i odebraniu, meczące jest czekanie na obiecane " elementy najwyższej jakości " ( czasami zbyt duzo szpachli co powoduje szybsze pękanie elementu.. ), polakierowane ( często trzeba czekac na to dłużej niż ustwawa przewiduję), za darmo oczywiście.. tak tutaj sie zgodze..
Jednak sposób waszego obycia powoduje, że lepiej zapłacić bo wtedy wszystko jest na czas a wy nie musicie sie męczyc robiąc łaskę.
Pozdro...
Wypowiedz popieram faktami zdjeciowymi i wizualnymi wykonanych wyrobów..
Witam,
szukam aut. W zamian za udostępnienie samochodów od prac modelarskich oferujemy wszystkie elementy w najwyższej jakości, polakierowane, zamontowane i za darmo oczywiście.
Z takimi okresami realizacji zwodzenia klienta, częstym olewaniem Waszego klienta ( nie ma czego szukacie i takie tam.. ) po wstawieniu auta do Was i odebraniu, meczące jest czekanie na obiecane " elementy najwyższej jakości " ( czasami zbyt duzo szpachli co powoduje szybsze pękanie elementu.. ), polakierowane ( często trzeba czekac na to dłużej niż ustwawa przewiduję), za darmo oczywiście.. tak tutaj sie zgodze..
Jednak sposób waszego obycia powoduje, że lepiej zapłacić bo wtedy wszystko jest na czas a wy nie musicie sie męczyc robiąc łaskę.
Pozdro...
Wypowiedz popieram faktami zdjeciowymi i wizualnymi wykonanych wyrobów..[/b]..
Wszystkie elementy?? hmmmm....
Polakierowane?? hmmmmm....
Dopasowane????? hmmmm.....
Kiedys nabralem się na tego posta, straciłem duzo czasu na przymiarkach i zawiodlem się troszki na tak wielkiej firmie.
A szkoda.............
NeonDeska ma wiele certyfikatów.. Właściwie wszystkie lubelskie firmy podchodzą podobnie do lokalnych dawców i ew. kupców. Nie chcą szaleć na tym rynku, bo to dla nich żaden rynek, ani żadna reklama. Sprzedają Niemcom - bo niemiachy łykają to jak świerze bułeczki.
Zmieniłem nazwe... żeby nie było bezpośrednio - bo podadzą jeszcze mnie do Sądu ;D
NIECH SZPACHLA BĘDZIE Z WALCZĄCYMI o swoje prawa... bo .. Ci co dali na przymiarki - nie mają żadnych praw. To darowizna. Od darowizny jest podatek. Firma podatku nie odprowadza Więc jest przestępcą również skarbowym ??? [to pytanie - nie stwierdzenie ]
Auto: DRAG and civic d16
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 14:47
Wogole takie plastiki zakladac to OBORA!!!!jak widze te auta po LBN to az mi sie cos robi ,a pod maska 60 kucykow:):):)
Ale do rzeczy ja kiedys chcialem zrobic klape z carbonu w NEO to po czekaniu 4 miesiecy !!!wkoncu scignałem z usa VIS Racing lepsza o WIELE i tansza ,a najlepsze jak ogladali moja maske z VIS racing to ztwierdzili ze srednio jest wykonana ,a przypomne ze VIS jest najlepsza firma na swiecie robiaca carbon od xxx lat!!!!!
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!
w Neodesign mysla ze znajdą sobie frajera ktory bedzie jezdzil i sie prosil o zderzaki...jak tacy sa madrzy to niech szukaja u niemcow aut na przymiarki...Mi robili ospojlerowanie w duuuzo mniejszej wogle nie znanej firmie i co...?i przod i progi mialem po 1msc a tylni zderzak odbieram po 3msc tylko dlatego ze bylo wlamanie...i wcale nie gorsza jakosc niż NEOfajans...
Zderzaki tez wysylaja na zachód i maja równie duzo pracy...dzwonia informują co i jak a tutaj...?
wstyd
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 16:49
Dokładnie w Młotkiem jeździliśmy po firmach tuningowych celem free ospojlerowania to ato auto nietypowe a to bite a to tamto znaleźliśmy też firme ciekawą co prawda nie za darmo ale wiele taniej niż wyżej wymieniona firma lub np Auto-R Zobaczymy co będzie pierwszy stuningowany Neon już w Lutym w Lublinie będzie jeździł I nie ma 60 kucy
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 16:53
GUPETTO napisał/a:
He mam pomysla , moze mi karetke stiuninguja?? Pacjenci niebeda mieli ALE
zanim dostaniesz wszystkie fanty to sie ta Twoja karetka rozleci Ja sie juz chyba nie doczekam zreszta nie chce zadnego plastiku na samochodzie przeszło mi to juz
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 17:01
Mówie o 2006 roku To nie jest free tuning lecz płacić Młotek będzie za to dlatego nikt Cie w jajko nie będzie chciał załadować Sam ciekaw jestem jak to wszystko będzie wyglądać projekt jest czas na wykonanie
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 17:17
bart#155 napisał/a:
pewnie kase się wpłaci i sie będize czeaćććććććććććć do u....j smierci
Bart znasz cos takiego jak zaliczka Chłopak powiedział zostawisz samochód na 4 dni i już w tej chwili 3ba poczekać na zderzaczki i tylko potem je przerobić są w Polsce ludzie uczciwi Zresztą sami zobaczycie