Witam...mam prośbę do was...mamoże ktoś skan zartykułu z "GT" o Nissanie 100NX z lublina :?: Bardzo bym chciał to zobaczyć bo jeszcze nie miałem okazji tego widzieć i poczytać co tam napisali...Pliiiz
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Ostatnio zmieniony przez Misiek_lbn Pon Gru 04, 2006 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Dzieki...ale nawet właściciel tego autka nie ma art i stąd moje pytanie o artykuł a nie fotki...a samochod bardzo dobrze mi znany więc jak wyglada to wiem...tylko ciekaw jestem artykułu...
A zobaczyć tą nyske na zywo a na fotkach to naprawde DUZA różnica...mi sie podoba...a jeździ sie kozak...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: Audi A4
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 21:11
THC napisał/a:
sorry za ot:
a co wam nie podoba się ten 100nx?
A ma mi się podobać ?? Jak dla mnie jest paskudny jak cholera.Zrobiony bez jakiegokolwiek smaku.Ale jak właścielowi się podoba to dobrze.W sumie mi to wisi i powiewa
sharxhunter napisał/a:
A zobaczyć tą nyske na zywo a na fotkach to naprawde DUZA różnica...mi sie podoba...a jeździ sie kozak...
Widziałem to coś na żywo i nie ma żadnej różnicy.A jeździ się kozak bo jest lans , że pół miasta sie na Ciebie dziwnie patrzy i uśmiecha ??
dobrze, ze powstał taki prjekt. Może więcej ludzi zdecydyje się na taki krok oprzerobienia swojego auta "na mase". Bo jak narazie to takiego ze świecą szukać. Co do stylingu... hmm... en przd- jak nos z ciągnika siodłowego, a tylne lampy krzywe? Jednak dla mnie to wóz, który się rzuca w oczy i nie prędko go zapomne...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 22:20
jest oryginalny i innowacyjny
czy ladny, kwestia gustu, tyle razy mowilem ze takie komentarze w stylu "paskutny" ble "a fu" sa o kant pupy potluc, chyba wszyscy tu maja jakis poziom inteligencji i stac na ocene jakakolwiek, aczkolwiek mieszczaca sie w jakis kanonach dobrych manier.
ja sie tej oceny w dniu dzisiejszym nie podejmuje, jedyne co moge dodac ze sposob przerobki auta mi sie nie podoba auto jest zbyt masywne optycznie.
autora tematu prosze o nadanie POPRAWNEJ nazwy tematu zgodnie z regulaminem, inaczej warn.
a ja skomentuje...kolor kozak reszta to totalne nieporozumienie i totalna dezajnerska porazka...moze 10 lat temu był by fajny ale teraz tuning optyczny niestety dla tego samochodu idzie troche w inną strone