hmmm, panowie z mieli frajdę natomiast FWD na mokrym torze to mniej zabawy , zdziwiło mnie też ze wjechaliśmy na tor o 15.15 a wyjechaliśmy o 17.40, na koniec sie koledze samochód zespół, robiliśmy co mogliśmy a pan instruktor dopingował nas słowami żeby szybko ściągać samochód bo tor zamyka wydało mi sie to trochę śmieszne, ale cóż............. ale po za tym spoko imprezka
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 21:04
MrCk napisał/a:
, zdziwiło mnie też ze wjechaliśmy na tor o 15.15 a wyjechaliśmy o 17.40, na koniec sie koledze samochód zespół, robiliśmy co mogliśmy a pan instruktor dopingował nas słowami żeby szybko ściągać samochód bo tor zamyka wydało mi sie to trochę
Tak jak podejrzewałem ,szefostwo PZM potraktowało to jako złapanie pare groszy za nic,czyli za 2,5 godz. kilkaset złotych.Szkoda,że mają takie podejście.
Jak wrażenia z jazdy bo po ciemku to chyba rewelacji nie było???Miały być też próby czasowe i jak to wyszło w końcu???
Nie mogłem nawet podjechać i zobaczyć bo niańczę córcie do 22iej.Taki to urok być ojcem ale ktoś na życie zarabiać musi.
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 22:12
no to fajnie....
specjalnie sobie ustawiłem popołudnie wolne żeby pojeździć a tu info że odwołane... ale to piiiii... siadam teraz a tu piszecie że fajnie było....
dzięki...
dla mnie było super dawalismy z czohem takie drifty ze łeb zrywa bylo super i pisze sie na nastepny raz . Było miło spokojnie kulturalnie i fajnie a slajdy bokiem to juz kwestja wprawy pozdrawiam i szykujcie cos znowu pozdrawiam
Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 00:39
KOSA napisał/a:
no to fajnie....
specjalnie sobie ustawiłem popołudnie wolne żeby pojeździć a tu info że odwołane... ale to siusiak... siadam teraz a tu piszecie że fajnie było....
dzięki...
PAN CZERNIAK o 11 uswiadomil sobie, ze jednak nie bedzie instruktora i nie bedzie mial kto z nami pojezdzic. Dlatego wyslalem wiadomosc wszystkim ktorym moglem o tym, ze TOR ODWOLANY, aby na darmo nie jechali.
Wykonalem jeszcze jeden telefon do kolegi i on przekonal Kube (instruktora), zeby przyjechal i otworzyl nam tor. Jak dostalem info to wyslalem Tobie jak i innym PW, oraz dalem posta na forum ze TOR mamy, ale od godziny 15.
Mi sie bardzo podobalo, duzo bylo wolnych przejazdow, gdzie mozna bylo sobie potrenowac zakrety.
Zaraz zobacze co sie zarejestrowalo na kamerze, jak cos bedzie ciekawego to wrzuce na youtube
Bylo nas 8 osob i uwazam ze to jest to wystarczajaca liczba uczesnikow, tymbardziej ze mielismy ustalone od auta stawke, a nie 800zl za 3h na torze.