Auto: SDI po czipie
Skąd: Czechów Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 612
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 20:12
agrabsabi napisał/a:
prawda jest taka ze audio i podtlenek w naszej avensis więcej jest warte niż większość waszych aut
ale kogo to obchodzi? zaglądamy sobie w porfele czy co?
wilku napisał/a:
avensis i carisma naprawde robiły niezłe wrazenie
Jednią wolą skromnie inni wolą przepych... Ja nie przepadam za autami ktore wyglądają na +300 koni a tak naprawde ledwo jadą... Ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje...
Jeśli jakiś ......... zabrał by mi dowód to osobiście bez względu na konsekwencje organizator dostał by kurew za takie coś, jeśli to ma być impreza ktora pokazuje i w jakimś stopniu nakreca ludzi na modyfikowanie aut(czy to stylistycznie czy mechanicznie)
to bez sensem jest zabieranie dowodów i karanie mandatami właścicieli aut zmodyfikowanych... TO ZNIECHĘCA...
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 20:31
kicek napisał/a:
ale kogo to obchodzi? zaglądamy sobie w porfele czy co?
pewnie że nie o to chodzi
odgryzłem się tylko tym którzy jechali na minimaxa po imprezie choć wielu nawet tam nie było
a mandaty do kogo pretensje
kicek napisał/a:
Jeśli jakiś ......... zabrał by mi dowód to osobiście bez względu na konsekwencje organizator dostał by kurew za takie coś, jeśli to ma być impreza ktora pokazuje i w jakimś stopniu nakreca ludzi na modyfikowanie aut(czy to stylistycznie czy mechanicznie)
to bez sensem jest zabieranie dowodów i karanie mandatami właścicieli aut zmodyfikowanych... TO ZNIECHĘCA...
fakt ze to impreza tuning moto show to to nie znaczy że mozna
tam wjechać N-grupą sorki za żart ale wiem o co chodzi
tylko wewnątrz kompletnie nie wiadomo co się dzieje na parkingu aż w szoku jestem ze takie schizy
no przykro mi czytać te opinie bo jestem na jednym ze stanowisk i tam żarzę cały dzień żebyście mogli miło spędzić czas a nie pryty walić na tych swoich przylubelskich wsiach
kręcę sie przy tej białej carismie jak komuś ubliżyłem to tam możecie mnie obić
zamiast sie cieszyć że coś się dzieje w tej wsi lubelskiej
to potraficie tylko mlaskac i krytykować
prawda jest taka ze audio i podtlenek w naszej avensis więcej jest warte niż większość waszych aut
a przy okazji kolego macior jutro jest spot audi o 13.00 pod zamkiem a później wszyscy jadą do mnie na targi
Podtlenek macie odemnie po super promocji A tak btw podłączony już i działa, ile psikacie i czy wszystko działa jak powinno ???
Ze spotem zobacze jak mi z czasem wyjdzie, bo ostatnio troche mam na głowie.
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 20:40
choc jak dzisiaj wychodzilem z żona i córką to paru kolesi pilo browar no wiecie butelki na masce auta konkretnie na jakimś passacie to niestety nie robi dobrego wrazenia
może policja sie czepiać
ale domyslam się ze jest tak ze za wydechy walą mandaty a jak kolesie pija na maskach samochodów to pewnie władza gdzies znika być może na hamburgery jadą hihihi
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 21:40
agrabsabi napisał/a:
no przykro mi czytać te opinie bo jestem na jednym ze stanowisk i tam żarzę cały dzień żebyście mogli miło spędzić czas a nie pryty walić na tych swoich przylubelskich wsiach
nie no spoko, ale palcami nie musze pokazywac kto ze wsi przyjechal? Fakt faktem aut MAŁO za MAŁO. po za tym to mialy byc targi tuning, a nie moto... komus sie nazwy pomylily... i musimy sobie powiedziec prosto w oczy - pierwsze koty za płoty frekwencja zajebista [bo mocno nadmuchane] ... ciekawe czy jutro sie poziom utrzyma. jezeli sie utrzyma to znaczy ze dla calej reszty ludzi spoza tego forum poziom sie podobal, powiedzieli znajomym i jak na to miasto jest ok. bo dla starych wyjadaczy to bankowo poziom bedzie slaby, jak nie jedne zawody w zeszlym roku
agrabsabi napisał/a:
kręcę sie przy tej białej carismie jak komuś ubliżyłem to tam możecie mnie obić
zamiast sie cieszyć że coś się dzieje w tej wsi lubelskiej
ja tam sie ciesze jak widac, ale za to Ty uogólniasz, wiec pewnie jutro sobie pogadamy, skoros chetny.
agrabsabi napisał/a:
to potraficie tylko mlaskac i krytykować
oj nie wszyscy nie wszyscy...
agrabsabi napisał/a:
z pewnoscia ale fakt faktem ze kazdy mowi ze to "SUABE" bylo, a na sama mysl o podtlenku ktory by zobaczyli na ulicy a nie na tej hali spuscilo by sie w gacie.
Cytat:
chcialem jeszcze zabrac glos w sprawie przepisow.
JAK TUNING TO Z GLOWA. moze warto zajrzec do kodeksu, policjant jest po to zeby egzekwowac prawo, czy ono jest glupie czy nie, to wszyscy wiemy i policjanci tez wiedza, ale taka jest ich praca.
fakt faktem w ten dzien mogli by dawac pouczenia, ale jest realizowany program "no mercy"
wiec moze niech najpierw kazdy zacznie modyfikacje zgodne z prawem, a pozniej pieprzy
bo ja bym nie mial pretensji skoro wiem ze nie mozna miec czegos to nie mozna.
ale i tak ci dwaj psiarze ze sreberka byli najlepsi a jeden to wyglądał jak Arni z 13 posterunku i jedno pytanie po co oni tam stali żeby groźne miny robić??
bo jak zapytałem o byle duperel to zobaczyłem tylko głupawy uśmieszek i jakąś nieśmieszną dogryzkę więc pytam się jakie to miało cel chyba jako straszak kolejna porażka