Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 01:01
siwy napisał/a:
byly jakies plusy tych targow wg Was??
chyba to ze byly... bo tak serio to nie mialo to nic wspolnego z targami... zlepek kilku imprez razem... bylem i widzialem... jak dla mnie forma na mega niskim poziomie... chodzi mi o organizacje... nie wiem ile czasu zajelo zorganizowanie calosci ale wygladalo jakby ktos to klecil kilka godzin przed...
Jedynym plusem było to, ze taka impreza była, pokazano kilka ciekawych autek, i coś się ruszyło wreszcie. Największym minusem było jednak to, ze zamiast tych śmiesznych samochodzików na baterie można było wrzucić z 5 autek bo było ich zdecydowanie za mało...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 12:08
juz bardziej rozmowni okazali sie panowie z inspekcji transportu drogowego z ktorymi mozna bylo sobie porozmawiac obejzec autko bo panowie ze sreberka zgrywali wielkich cwaniakow chociaz jeden z panow byl w miare rozmowny i pokazal wkoncu silniczek sreberka Osobiscie niedoszukalem sie tam wielkich dodatkow o ktorych kraza legendy
juz bardziej rozmowni okazali sie panowie z inspekcji transportu drogowego z ktorymi mozna bylo sobie porozmawiac obejzec autko bo panowie ze sreberka zgrywali wielkich cwaniakow chociaz jeden z panow byl w miare rozmowny i pokazal wkoncu silniczek sreberka Osobiscie niedoszukalem sie tam wielkich dodatkow o ktorych kraza legendy
bez kitu ja nie wiem po co oni tam byli chyba po to zeby groźnie wyglądać, nawet nie chcieli się pochwalić ile tą maszyną jechali czy to taka wielka tajenica mogli kogoś z serwisu opla postawić przynajmniej powiedział by coś ięce o tym aucie
wróciłem z targów
i pytanie nr 1:
Kto dał nazwe Moto TUNING show?
Bo akurat tych aut po tuningu było tam najmniej
3 auta po tuningu no i kilka terenówek i rajdówek jeżeli ktoś to też zalicza do tuningu
Wielkie brawa dla "klubu/muzeum" nie wiem jak to nazwać, za pokazanie motocykli zabytkowych i panów którzy opowiadali swoje historie z motocyklami.
Dzięki takiej frekwencji, może następnym razem będzie coś lepszego.
aha i pozdro dla kolesia który od 12 do 14 miał robić pokazy cyklotrialu, czyli skakać po deksach na rowerku
niestety chyba zapomniał bo od 12 do 13:20 rozmawiał sobie z paniami w minispódniczkach
Ostatnio zmieniony przez daniel Nie Gru 10, 2006 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 14:15
Jestem tak podekscytowany że widziałem butle w avensisie..
Nie wiem czy inni powinni się wystawiać..
Wystarczyło postawić najdroższego avensisa na środku hali..
Można było wstawić kilka autek z lubelskich ulic bo wcale pod względem wyglądu nie ustępują tamtym przynajniej było by na co popatrzeć bo podejżewam że nna parkingu było więcej autek do oglądania (choćby moją bmke )
p.s. gdzie mi dowód za szyby podbiją bez sapania ???
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 15:11
a mi się na targach najbardziej podobało : 1. Pani w zółtej koszulce od Parysa , 2. Brunetka od Eko klinkier, 3. Nowe sreberko 2.8 V6 turbo 230KM z fajnym wideorejestratorem