Auto: BMW 318 Cabrio
Wysłany: Sro Cze 08, 2005 13:53
Sprzedaje na czesci cala furke czy niektore elementy?Jak zostanie cos ciekawego czy moze jeszcze jest to napsiz mi na priv albo gg,za te zegary to dosyc drogo chcesz
a iel za te wskazniki?
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 14:58
bodek, skad te foty? bo to jakis straszny wynalazek ... kola od e46 (5x120)... silnik od e39... a co do Doriana... to musiales malo za ten silnik zaplacic skoro chcesz sprobowac go wlozyc... pomijajac ceny czesci do tego motoru to bedziesz musial praktycznie wszystko wymienic w swoim 316... skrzynia, dyfer, wal... hamulce.... no po prostu w opor... i kto Ci to bedzie skladal?
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 15:31
Tzn nie rozumiem Twojej wypowiedzi:
Cytat:
to musiales malo za ten silnik zaplacic skoro chcesz sprobowac go wlozyc
calkowicie nie ma sensu,jesli sadzisz ze 3 tysiaki za sam silnik to malo to pozazdroscic glebokosci portfeliku, byl taki silnik na sprzedaz wiec go moj father kupil a wczensiej remontowalem 1.6 takze po malowaniu wloze ten eMki.
Cytat:
i kto Ci to bedzie skladal?
dam sobie rade bo moj tata akurat sie tym trudni jak go zloze to dam fotki
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 21:02
zle mnie troche zrozumiales...
chodzilo mi o to ze to musiala byc niezla okazja bo do zlozenia 316 na tym silniku bedzie Ci potrzeba jeszcze sporo gratow...
a 3 tysiace jak za taki rarytasik to cena dosc przystepna mam nadzieje ze Ci sie uda i wszystko bedzie super latac Polecam Ci forum beemka klub z wawy bo tam sporo ludzi robi dosc ciekawe swapy... w tym roku pojawi sie kilka e30 z 3.5 litrowymi silniczkami...
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 17:44
wsadzasz taki silnik a takie malunkie feleczki??
poza tym ja na Twoim miejscu pomyslalbym o jakis hamulcach... bo na tych z 316tki to Twoja beemka nawet nie bedzie udawac ze hamuje... poszukaj na forum beemki bo tam cos kiedys bylo o montowaniu tarcz i zaciskow z 7demki (jakiejs starej)... albo jak masz dojscia to sam popatrz na el. montazowe i moze z czegos dopasujesz....
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 21:36
Zaciski sa takie same jak w 325 tylko ze tamte maja wentylowane tarcze a tak pozatym to to samo,i mam nadzieje ze wytrzymaja jak zobacze ze nei dadza sobie rady to trzeba bedzie pomyslec nad innymi a od starej siodemki nei beda pasowac Felgi to moja zmora bo kurfde nic nie ma dobrego za rozsadna cene
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 22:18
skoro zaciski sa takie same to zaloz dobre wentylowane/nacinane/ nawiercane tarcze i sportowe klocki... bo przy niskich predkosciach to i bebny sobie poradza ale przy hamowaniach z wiekszych predkosci np. 150km/h to nie beda hamowac....... ja mam zestawik EBC i szczerze polecam.... jak zlapia temp. to staja deba
a felgi to wrzuc 16" w dobrej cenie to powinienes dostac BORBET A, na e30 wygladaja OK a ze rozstaw 4x100 to nie powinno byc klopotu z dostepnoscia
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 23:07
Wlasnie jest problem bo nie moge od 2 dni nic ciekawego znalezc jak masz jakies fele z netu na uwadze to przeslij linka jakbys mogl,a tarcze to sie chyba jakies znajda