Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pią Gru 30, 2005 21:29
nie no ten komentarz jest dobry Hańba przed Rysiem
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Rysiek posiadałeś kiedy Subaru Impreze choć przez jeden dzień? powiem tylko tyle ze kupienie tego samochodu to pierdnięcie w porównaniu do utrzymania.. W tego typu autach (Impreza, Lancer) paliwo lejesz tylko >98oktanów.. tak wiec chac dbac o samochod lejesz na SHELLU po 4,69PLN za litr.. Licząc ze jak bawisz sie na sniegu to pali ok. 29l/100km (2,0 Turbo motor - sprawdzone) to troszke pieniazkow potrzeba.. Nie dziwie sie ludziom ktorzy chca miec Subaru bo np. kochaja te auta a nie maja miesiecznego abonametu po 2000zl na paliwko.. Kazdy leje to co chce.. i niech tak zostanie.. sa ludzie ktorzy maja auta za 40tyś i leją ELFA 115 oktanów.. a inni LPG... Jest wielu debili w lublinie ktorzy maja drogie auta na LPG albo na gnój i co?
Moja S2 spalaniem nie odbiega(a moze nawet odbiega na moja niekorzysc) od spalania evo(nie dlugo to porownam i bede w 200% pewien co mowie) czy imprezy, a nigdy jej nie zagazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest profanacja!!!!!!!!!!!!!!!
Qwa taka fura i z gazem. Gaz nigdy dla mnie nie będzie paliwem bo nim nie jest. Jak by był taki dobry i piękny to by fabrycznie auta były zasilane gazoliną.
1. Jak ktos ma kase na takie auto to powinien mieć i na utrzymanie na benzynie.
Skoro nie je to jest zwykły lanser.
2. Skoro gaz jest takim zajebisty to czego auta w spordzie nie jeżdzą na nim??? No więcej oktanów przecież.
3. Jak by był taki dobry i piękny to by fabrycznie auta były zasilane gazoliną.
a moze to ze ma gaz ma oznaczać zupełnie coś innego niz piszecie tj ze cały czas jeśdzi na PB i gdy mu sie skończy przełancza na LPG zeby sie do stacji doturlać ?? Wtedy styd by był jakby musiał z banieczka na stecje po wache lecieć alb pchać go pod dystrybutor
Co do tego ze ktoś tam napisał ze do subaru założyć gaz to jest wstyd to powiem tak. ze ostatnio kolega zakaładał gaz do swojej imprezy 1.6 RWD bo ten własnie niby mały 1.6 palił mu ok 15l PB. Co niektórzy napewno ja widzieli. A co do śmiania sie LPW w drogich furach to nic mnie juz nieździwi bo widziałem juz sporo tego np H2, S600 i inne.
wracajac do tematu to to auto to na 98% treningówka.. nie dziwie sie włascielowi... robi wiele km tym autem i moze byc na LPG bo za chwilke zaleje do 2 takiego 115 oktanów w bardzo ładnej cenie.. Rysiu a co Subaru w garazu to masz cos na mysli? Nikt mi nie powie ze Impreza to samochod na codzien.. zycze jednego dnia w tym samochodzie i sprawdzenia co trzeba robic zeby sie nim dlugo cieszyc..
MicO, jak to niejest to samochód na codzień? ziomek z klasy codziennie swoja impreza do szkoły jeździ i tez ma LPG mimo tego ze ma lpg i to wczle nie najljepszy tylko zwykly do wtrysku za całe 1700pln objeżdza inne niekiedy potecjalnie lepsze samochody zreszta bart#155, chyba ja widział nawet albo i widzi codziennie