Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Nie Sty 15, 2006 22:30
wilku napisał/a:
wysek za mlody jeszcze jestes jak dorosniesz to bedziesz wiedzial co to jest piwo narazie pewnie pianke zpijasz
Ogólnie nie przepadam za alkoholami nie lubie pić pije tylko jak jest jakaś okazja (nie wymyślam sam sobie okazji bo każdy dzień może być okazją) nie pianki nie spijam było tak jak byłem młodszy zapewniam Cie moge sobie legalnie piwko kupić i pianki nie musze spijać
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Nie Sty 15, 2006 22:36
wilku napisał/a:
to normalnie nie pogada :D:D:D
nie no wilku cfaniak jesteś ? a czy Ty tylko taki smakosz piwa jesteś czy tylko forumowy kozaczek normalnie nie pogada PozdrO
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Nie Sty 15, 2006 22:48
wilku napisał/a:
ja jestem tylko forumowy kozaczek , nabijam posty gdzie polowa jest nie na temat i wlaze kazdemu w pupcie
hmmm możesz te posty moje z tego tematu skaskować o co Cie prosze w tej chwili jesteś o rok starszy i pewnie z kupnem piwa tez masz problemy(skoro takie androny pitolisz) nie sztuką jest śmiać sie z kogoś aluzje zrozumiałem hmmm to już jest taka złuda metoda działania na forum pisze w tematach a że posty lecą siłą rzeczy nie moja wina ... Tak żeś sie kurna przywalił i myślisz że będziesz mi dokuczał ? co powiem mamie i sie na tym skończy wilku wrzuć na looz i sie nie czepiaj o piiiii wi co roczku nie mam i głupi nie jestem ...
P.s skasuje te pojebane posty z tego tematu i w pupice nie właź bo czasem wyjść nie będziesz mógł
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 14:21
Cytat:
hehe powiem wam tak co do kupna jakiego kolwiek alkoholu to mnie zawsze pytaja o dowód i mi tam to nieprzeszkadza fajnie sie poczuć młodszym o 2 lata
mnie tez pytaja chyba zaczne przez neta kupować :D
a co do tematu to kazdy środeczek jest dobry nie tylko pizzy
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie