Auto: ...
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 12:53
nie dziwie Ci sie rysiu to pewnie juz sie rozpadalo p[rzy takiej predkosci , jak bys jechal jeszcze szybciej to bys ziostal z samym fotelem i kierownica
artykul glupi
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 23:58
Kuba napisał/a:
Kuba napisał/a:
no dobra to byłem ja ,przyznaje sie ,chce ktos tanio benzynke kupic
odrazu napisałem ze to ja,przyznałem sie, wiec dlaczego nagle wszyscy próbują sie podemnie podszywac
I możesz jeszcze z forum korzystać to nie tego co 3ba zamknęli Tuningowca
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
paweł 2006-01-26, 14:15
Ja też zajmę się "strojeniem owiec" hehehehe
>>>>tajbuk 2006-01-26, 21:54
nie wiesz co to są tuningowcy ???to ja ci napisze. to są przeważnie kilku osobowe grupy których członkami są buraki z samochodami po" niby" tuningu, spotykają się co jakiś czas i jadą się między pośladki.a interesowanie się tuningiem itp to nie hobby dla ograniczonych tępaków tylko hobby dla zakały społeczeństwa i biedoty umysłowejco daje się rypać w kakaowe oko!!!!!
vr6 2006-01-26, 22:46
tak to jest, jak przy rozdwojeniu jaźni gra sie w Need 4 speed Most Wanted!!! Buaahahahaha!!