Auto: sti
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 08:20
Kuba napisał/a:
Czarna Cupra i ma 160 KM,na prostej troche mi odchodziła ale nie wiele,był troche ruch na Kraśnickiej i miedzy autami mnie nie dogoniła,a u mnie silnik 107 konny nie modzony,nie dłubniety
to w takim razie mówisz o innej,bo jestem w 100% pewny ze ta o której ja mówie na solidarności do wiaduktu zleje cię tak aż strach,obstawiam z 10 długości( co najmniej)
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Auto: Malarz
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 08:32
kazik napisał/a:
to w takim razie mówisz o innej,bo jestem w 100% pewny ze ta o której ja mówie na solidarności do wiaduktu zleje cię tak aż strach,obstawiam z 10 długości( co najmniej)
Czarna z wydechem Remusa.I ja nie pisze tego po to zeby udowodnic wam ze mam szybkie auto,bo takie nie jest,tylko sam byłem zdziwiony i ten koles z Ibizy tez ze róznica nie była duza.(Czarna Cupra,podwójny wydech,koles wczesniej jezdził srebrną ze zderzakami od autoRa)A zresztą nie ma sensu dalej gadac,jak tylko ciepło sie zrobi to mu powiem zeby przyjechał na jakis zlocik i wtedy kazdy bedzie mógł sie z nim sprawdzic..
Nie wierze Kubus...ta ibizka czarna zlała mnie nie miłosiernie, wiec nie wierze ze miales tylko 2dl. , moze nie nie cisnął do końca...ze mna 2 sl€gosci wygrywal na 1ce
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: ...
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 12:24
oj rysiu rysiu taka to robota ja tez dostalem baaty od tej ibizy
a kuba moze byc poprostu lepszym kierowca i dlatego wygral , zadno jest tak zeby na krasnickiej nie bylo ruchu wiec moge sie tyulko domyslac ze to byl slalom miedzy innymi samochodami a w takim starciu wazniejsze sa umiejetnosci kierowcy niz moc samochodu
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: sti
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 15:23
bodek napisał/a:
kazik napisał/a:
a jaka masz predkosc do wiaduktu ?
ok. 175 km/h(to najczesciej powtarzalna) oczywiscie jak jest sucho
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Ale tytul
Az tak nieziemsko nie jest szybka. Poprostu honda Kazika nie robi roboty . Niedługo i ja będę bacił hondzinę na dodatek wolnossącym 1,8 (zaraz będzie bulwers Kazika )
Ja tam sie tej ibizy nie obawiam, ale w lublnie to chyba mało kto będzie miał z nią szanse z tutejszych forumowiczów.
Auto: F7P
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 18:54
MicO napisał/a:
Kuba napisał/a:
ta Cupra wcale nie jest taka szybka,na Krasnickiej dostała baty od mojej 1.6
bez jaj.. to albo to nie Cupra albo masz okrutnie zmodzony silnik.. leje Civica vti.. ma 180km wydech i chipa i mija ja 115koni ?
Czasem ludzie mowia ze objezdzaja mnie w Imprezie jak lecimy.. Lagunami itp...
Mico sam wiesz
Nie trzeba mieć szybkiego auta..
Co z tego że ma turbo.. chipsy i pierdziawke Remusa ?
Czasami wystarczy sprawny móżg i umiejętności władania rękoma i nogami..
Znowu spekulację co jak powinno jeżdzić..
Nie przyjeżdzajcie na spoty autami .. zabierajcie ze sobą katalogi z danymi auta i kill'ujcie się wersami informacji na temat osiągów waszych ślicznotek..