no to i ja dopowiem ...
tez tam łaziłem
a moj starszy tam ...
uczyl spawalnictwa
meheheheh
fajne czasy
wrona ?
a kto to był wrona?
no Pan od nauki spawalnictwa się nazywał Wrona a do wszystkich uczniów mówił - ptaszyny
nigdy nie zapomnę jak wyszykował maluszka do sprzedaży (ze 3 plaki na niego poszły ) i chwilę po tym siedząc na zajęciach usłyszeliśmy jak coś rypneło na dworze , to była gałąź z drzewa pod którym stał maluszek
no to i ja dopowiem ...
tez tam łaziłem
a moj starszy tam ...
uczyl spawalnictwa
meheheheh
fajne czasy
wrona ?
a kto to był wrona?
no Pan od nauki spawalnictwa się nazywał Wrona a do wszystkich uczniów mówił - ptaszyny
nigdy nie zapomnę jak wyszykował maluszka do sprzedaży (ze 3 plaki na niego poszły ) i chwilę po tym siedząc na zajęciach usłyszeliśmy jak coś rypneło na dworze , to była gałąź z drzewa pod którym stał maluszek
a ja nie zapomne jak przyszedl jakis kumpel jego naj@bany w 3 d@py zlapal za szlifierke i cos belkotal ze do D@py spawy i zaczal ciac jakies pospawane teowniki a pozniej zlapal za spawarke i poprawial i od tamtej chwili Pana Wrony juz nie widzialem ale rowny gosc Byl
i sie dzieja nadal mr.Gałat respect jego sprawdzanie sprawdzianow jak ma zly dzien a dobrze wszystko napisalem to stawia 1 ale zawsze puszcza do next klasy
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
Auto: Ford i rower
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 19:46
jak wrona to nie moj starszy
galat?niezlygosc za garsc konektorow piatka
sorze jak bylo na OHP-ie? i galat sie rozkrecal i po lekcji
furdel tez byl mocarz ...
i małolepszy
tez gigant......
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
jego teksty - ,,co cię synu boli ?? " albo ,,nie gęgaj synu bo ci dziób urośnie"
albo jak wychodził z kanciapy w czasie klasówki i z całej siły walił w metalową szafę że aż wszyscy podskakiwali na krzesłach
jak wychodził z kanciapy w czasie klasówki i z całej siły walił w metalową szafę że aż wszyscy podskakiwali na krzesłach
haha kiedys tak walna że jeden gos też walna ale głowa w szafke hydrantu a drugiemu kolesiowi nie dał pisac bo siadł mu na ławke i zacza wykonywac jakies dziwne ruchy i nie dało się nic napisac
nio i dzis jak by to moglo byc w dniu zakonczenia roku szkolnego nie dostalismy swiadectw czesc dostala ok 25 uczniow z 130 bo sie spoznilismy na apel 2 min i nie wpuscil nas na sale kochany dyrektor Andrzej Sz i kazal wychowawcom dac swiadectwa tym co byly na sali czyli 25 osobom a reszta ma sie w maju osobiscie zglosic po swiadectwa i tak to jest w tej szkole...ehhh
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160