w sumie to tez w pewnym sensie popieram Pawla... ilez to ja sie razy nasluchalem jakie to auta zamykaja liczniki... temat jest tez troche bez sensu... bo niby co ktos sie przyzna ze oszukiwal i tak naprawde auto poleci 170 a nie 190?
Auto: ...
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 19:37
nie wiem kolega chce chyba przekonac nas ze wszyscy klamia i ze on zostal ostatnim sprawiedliwym , ja powiedzialem krotko jak bede mial okazje zrobie foto zeby udowodnic panu P
BO rozumiem ze tenn temat powstal zeby pan P udowodnil ze ja klamie
dziekuje dla mnie to koniec w tym temaci
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: Malarz
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 19:57
a ja mazdą jechałem 185 i nie wiem ile powinno byc katalogowo,ale szybciej jak 190 nie dało by chyba rady,zrobiłem tak raz i nie jestem z siebie dumny bo to głupie było jechac takim lekkim i małym autem z taką prędkością
nie powiedzialem ze wszyscy klamia... ale nudzi mnie sluchanie jak ktos 320tka zamyka licznik (260km/h)... ja moja niunke ropedzilem do 210km/h (na 225/45ZR17 i 235/45 ZR17) z instalacja lpg BLOSS na benzynce i moze by i poszla ciut wiecej ale na pewno nie daloby rady nawet 220km/h zrobic... nie ma sie co oszukiwac ale niektorych ponosi "FANTAZJA" w opowiesciach...
nie wiem kolega chce chyba przekonac nas ze wszyscy klamia i ze on zostal ostatnim sprawiedliwym , ja powiedzialem krotko jak bede mial okazje zrobie foto zeby udowodnic panu P
BO rozumiem ze tenn temat powstal zeby pan P udowodnil ze ja klamie
dziekuje dla mnie to koniec w tym temaci
TAK TY KŁAMIESZ I ZMYŚLASZ JAK DZIECKO ...
UDOWODNIJ MI TO ....
ale nie fotką ... dogoń mnie ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Paweeł ty debilu wypadek mialem przy predkosci 30km/h, z czego to taxi-driver wpakowal sie na mnie.
A obecnie psi siurdaku jezdze bardzo powoli i spokojnie bo nie musze takiemu pajacowi z choinki udowadniac swoich umiejetnosci.
POKÓJ
A teraz poprosze o warna, ale nie dam sie obrazac jakiemus siurdakowi ( beztalencie)
Zrobiłeś coś źle, za karę podziel się obiadem, weź udział w akcji PAJACYK!
sam jesteś debilem ...
a poziom wypowiedzi jest poniżej ....
miałem okazje podziwiać styl jazdy 20 letnim audi ... i nie powiem żeby to była ostrożna jazda..
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...