zapewne dlatego ze robione przez fiata choć wójas miał nowke salonówke 156 i przez cały czas co ja miał niemiał z nia zadnych problemów wiec niema co sie martwić
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 20:22
Kuba napisał/a:
MACIOR napisał/a:
Qsy nie rób tego.
mozesz napisac dlaczego
Np.. dlatego że wszystkie 4 Alfy 166 które były kupione w salonie 2 krotnie spotkały sie jednego dnia w serwisie Fiata na Mełgiewskiej.. i troche postały
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 20:34
Dzis przyprowadziłem ta krowe do kraju. Z papierami nie było zadnych kłopotów, włoskie libretto( karta pojazdu) i tablice musze odesłac spowrowtm do italianca bo potrzebuje tego do wymeldowania auta. 1600 km zrobiłem w 16h przy srednim spalaniu 7.4l/100km i predkosci około 140-150km/h, auto bardzo wygodne i komfortowe pomimo długiej podrózy wogóle nie czułem zmeczenia. Oczywiscie autko nie było dla mnie tylko dla mojego kolegi Ja za alfą nie przepadam
Ide w kime bo jestem zmeczony
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 10:45
Vesti napisał/a:
Ciotki pokłuccie sie czy Qsy jest zmęczony czy nie..
Qsy geju gratuluje zakupu.. i wygodnej podrózy..
Teraz bedziesz miał jak .... na tylnym siedzeniu nie z kolezanką ale z koleżankami (duża kobyła)
QSY napisał/a:
oczywiscie autko nie było dla mnie tylko dla mojego kolegi
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.