_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
zalej na Leclercu i kiedyś i zobacz czy tak samo autko Ci się zbiera i czy się nie dławi momentami
Leje ciagle na leclercu i nie mam zadnych problemow. A chyba moje sampchody sa jednym z najlepszych wyznacznikow gdyz S2 i evo maja po ok.300KM i potrzebuja duzo oktanow. Leclerc i Neste to jest tam gdzie tankuje 98 i jeszcze nie moge powiedziec o tych stacjach zlego slowa. Na Leclercu prosilem kiedys o papiry benzyny 98 i trzymala oktany jak nalezy.
zalej na Leclercu i kiedyś i zobacz czy tak samo autko Ci się zbiera i czy się nie dławi momentami
Leje ciagle na leclercu i nie mam zadnych problemow. A chyba moje sampchody sa jednym z najlepszych wyznacznikow gdyz S2 i evo maja po ok.300KM i potrzebuja duzo oktanow. Leclerc i Neste to jest tam gdzie tankuje 98 i jeszcze nie moge powiedziec o tych stacjach zlego slowa. Na Leclercu prosilem kiedys o papiry benzyny 98 i trzymala oktany jak nalezy.
Chcesz papiery, w 10 minut Ci załatwie, to akurat jest najmniejszy problem, ale skoro nic Ci się nie dzieje to śmigaj dalej.
Jest pare stacji gdzie możesz przy zatankowaniu prosić świadectwo z laboratorium razem z fakturą za paliwo. Zresztą wolny kraj tankuj gdzie Ci się podoba ja nie zbiednieje.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 16:16
3,95 na neste dzisiaj , ogólnie ceny paliw znacznie spadły obok makro 3,97 takze da sie zatankowac ponizej 4 zl oby tak dalej
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 00:36
to tak aby odświeżyć temat i może troszke ku mojemu zdziwienie dziś jak zajechełem na JET-a obok czubów patrze na 95 a tutaj cena 3.68 z bananem na gębie wlałem do zbiornika pożywnienia dla mojego potworeczka
Ponad miesiac czasu a tutaj 30 gr ztaniało , tylko ciekawi mnie jak po nowym roku będzie odrazu 20gr do góry czy stopniowo
Wysłany: Nie Paź 29, 2006 11:13
Jaqub napisał/a:
98 jest tansza od ON
dokładnie 98 wczoraj jakoś 3.78 czy jakos tak