Auto: F7P
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 08:52
Prawde mówiąc 8sec wystarczy w aucie o bardzo dobrej kondycji technicznej..
Większośc aut nie jest nowa a proste rzeczy eksploatacyjne wymieniane sa z przymusu..
8sec zdecydowanie wystarczy do zabawy.. ( sprawne auto )
Przy 7sec nie masz z kim sie bawić.. jest dosłownie kilka aut..
Schodząc na ziemie nie mówie o Rs4 czy Porsche turbo..
Mówimy o tuningowej przeciętności..
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 16:02
Vesti napisał/a:
Prawde mówiąc 8sec wystarczy w aucie o bardzo dobrej kondycji technicznej..
Większośc aut nie jest nowa a proste rzeczy eksploatacyjne wymieniane sa z przymusu..
8sec zdecydowanie wystarczy do zabawy.. ( sprawne auto )
Przy 7sec nie masz z kim sie bawić.. jest dosłownie kilka aut..
Schodząc na ziemie nie mówie o Rs4 czy Porsche turbo..
Mówimy o tuningowej przeciętności..
mój miał (zanim się zesrał i kiedy wogóle jeździł ) 6,3-6,5 do setki i nie uważam żeby była to rewelacja
moim zdaniem auto musi mieć ok 6, lub poniżej, jeżeli jest FWD to i tak już trudno o trakcje
ja planuje na przyszły sezon zejść poniżej 6 i robić 13, i może w końcu z kimś się pościgam w lbn
szukaj coś z mocą 200-250, a jak na cztery łapy to dolicz ze 20%
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 10:04
slg napisał/a:
Kosa , a zarobiłeś już jakąś 14 na zawodach , że chcesz w przyszłym sezonie robić 13 ?
a trzeba najpierw zrobić 14 żeby robić 13?? taki mam cel i go osiągne nie widze problemu, co innego jak bym chciał robić 10........
wiem że czasy z bajkomierza są mało adekwatne do tych na zawodach, ale na ok 10 pomiarów średnia wyszła 14,3
Auto: mat
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 18:42
dokładnie tak jak piszesz..............pod maską się nic nie zmieniło......jest w manualu.....i nieźle jeździ.miałem okazję dzisij się nim przejechać do tego 6 biegowa skrzynia