jak dla mnie moze byc dział techniczny tylko jak go tu pogodzic z dzialem sklepy warszaty itp...bo w sumie tam pada najwiecej technicznych pytan zaraz po ogólnym forum...
a gdzie widzisz tam np. urwał mi sie dach w cabrio jak go założyć ...tam sa pytania bardziej gdzie co mozna kupic albo wynąć a techniczne to techniczne...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 10:08
Cytat:
jak dla mnie moze byc dział techniczny tylko jak go tu pogodzic z dzialem sklepy warszaty itp...bo w sumie tam pada najwiecej technicznych pytan zaraz po ogólnym forum...
techniczne pytania powinny byc przeniesione z tego dzialu, moderatorzy spia. trudno. takie zycie.
nie beda powstawaly zadne fora marek. jak ktos reflektuje to moze byc jakies forum w formie zbiorowiska milosnikow opli zeby sobie tam wrzucali zdjecia z wspolnych spotkan, umawiali sie i spamowali, wlasny kacik posiadaczy.
ale takie rzeczy w stylu "jak wyjac szyberdach" powinny odrazu byc przenoszone na glowne!
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 11:14
asle czy takie rzeczy naprawde nie moga byc na glownym?
co to za problem wrzucac dla wszystkich kto chce czyta kto nie nie czyta. mozna zrobic temat taki duzy JDM corner i szalec.
temat strefa diesla czy niemieckich bubli.
subfora powstaja tylko dla jakichstam spolecznosci ktore sie utozsamiaja z marka i chca bardzo pisac o swoich wspolnych przygodach. techniczne ma ladowac w glownym.