Auto: Galant
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 22:00
Jak dla mnie zdecydowanie 2. ale chyba też źle zagłosowałem Ma odrazu kształt ładny i jakiś taki troszkę bardziej skomplikowany niż 8. Ładna jest 7., ale za bardzo będzie się rzucać w oczy. Nie wiem co Wy widzicie w 8. Ewentualnie może być 11. ale to trzeba by zbliżyć do siebie napis na górze i zarys auta. Reszta jak dla mnie na naklejki na auto raczej nie bardzo. Choć nie powiem, że projekty
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 22:44
noPROBlEm napisał/a:
Jak dla mnie zdecydowanie 2. ale chyba też źle zagłosowałem Ma odrazu kształt ładny i jakiś taki troszkę bardziej skomplikowany niż 8. Ładna jest 7., ale za bardzo będzie się rzucać w oczy. Nie wiem co Wy widzicie w 8. Ewentualnie może być 11. ale to trzeba by zbliżyć do siebie napis na górze i zarys auta. Reszta jak dla mnie na naklejki na auto raczej nie bardzo. Choć nie powiem, że projekty
w 8 hmm wydaje mi sie że prostote i może dlatego jest ciekawa
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: .
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 03:44
i to jest moim zdaniem najlepsze...zwykła niepozorna naklejka...bez cyrku,wsi itd. itp.
Jedna z niewielu naklejek której nie wstydziłbym się nakleić na samochód
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:28
ja bym wolal 5 albo 6 i najwyzej obciac napis Lubelska Scena Tuningu, bo jednak dobrze mi Garul podpowiada, ze slowo Tuning jest jak plachta na byka, no nic jak w kazdej ankiecie pare projektow i tak przejdzie pre ankiete, zostana naniesione pewne poprawki (odcienie na auta, jakis maly VT jakby to wygladalo) zrobi sie kozacko i wtedy finalnie.
Dlatego prosze autorow zeby napisali PW ktore nr robili, to przekaze wytyczne