Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 09:42
Vesti napisał/a:
MACIOR napisał/a:
Kolejne posty nie na temat, nagradzam warnami.
Jak do tej pory wszystko co czytasz jest nawiazaniem do tematu, nawet pytanie Hagie'go..
Więc wyluzuj..
macior, chill out swoja droga odnosnie terminu to daniel chyba wspominal o kwietniu i tak by bylo najlepiej... chyba ze mamy wszyscy na Ciebie czekac....
Jak zwykle ktoś stara się coś zrobić i już połowie nie pasuje, a samemu nie łaska pupy roszuć. Chcecie jechać w kwietniu to droga otwarta. Najpierw chcę zebrać grupkę ludzi a potem ustalić stalowy termin, zebrać kase i żeby każy miał trochę czasu aby wziaść sobie wolne. Do kwietnia jeszcze dużo aut będzie stało w proszku, w późniejszym terminie mam nadzieje, że wyedzie coś z czym będzie można się scinać.
- nie wiem dlaczego ma to jakieś znaczenie jakim autem się pojawię...ale jeśli tak, to odpowiem, że jednym z dwóch - Leon 1,8T lub siakaś stara Hondzina...
- nie wiem dlaczego ma to jakieś znaczenie jakim autem się pojawię...ale jeśli tak, to odpowiem, że jednym z dwóch - Leon 1,8T lub siakaś stara Hondzina...
W sumie nie ma przymusu podawania auta, trochę się z tym wygłupiłem