ja jestem ciekaw jak ktos zamierz sie integrowac jak zaznaczyl w ankiecie niedam nic za free to sobie mozna pojsc na spacer do dabrowy ale wtedy to napewno sie zintegrujemy to proste ze trzeba pare PLN na to przeznaczyc na integracje
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 20:24
MarcinLbn napisał/a:
ja jestem ciekaw jak ktos zamierz sie integrowac jak zaznaczyl w ankiecie niedam nic
Jedna z tych osób jestem JA..
MarcinLbn napisał/a:
za free to sobie mozna pojsc na spacer do dabrowy
Człowiek sukcesu z ciebie.. taki wymagający...
Więcej spontanu.. nie potrzebujesz kaski...
MarcinLbn napisał/a:
proste ze trzeba pare PLN na to przeznaczyc na integracje
Pewnie masz rację..
Szkoda czasu na jednodniowy wyjazd w słoiku z 60 ogórkami za 287zł na tor, ganiac się 4 godziny..
Zjeść, wysrac się.. zjeść, wysrac się.. i spanachany wrócić do domku..
Wole integracje z Maciorem..
Bez urazy..
Życze powodzenia.. bo pomysł jest super i mam nadziję że ujrzy swiatło dzienne.
Vesti,
ten wyjazd to proste ze szkoda 300pln w jeden dzien przetupac, za 300pln to ja ma ponad 150L LPG to mam jazdy i jazdy i proste ze to niewypali i dlatego mozna byc cos moze zorganizowac w Lbn przy owiele mniejszym nakladzie finansowym i nawet na jakis spontan to trzeba pare PLN przezanczyc
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 20:51
Vesti napisał/a:
Jedna z tych osób jestem JA..
Patrz i pierwszy raz sie zgadzamy //joke. hehe
ja jestem ta druga osoba
Nie chce mi sie rozpisywać dlaczego jestem na nie... Ale tak juz kiedyś postanowiłem i zdania nie zmieniłem
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 21:22
stary jakas mega pomyłka z tym torem.. 17tyś za jeden dzien ?? ktos tam jest delikatnie mowiac nie powazny. Czesc z forumowiczow wie ze wiem o czym mowie gdyz troche wspolnego z cartingiem mialem. NIE NIE NIE NIE
Ciepło się robi, można pod namiot nad wode uderzać Tydzień picia, kurde zupełnie jak na Mazurach
duuzo lepszy pomysl mi sie marzy wspolny wypad do Ułęży mam nadzieje, ze w tym roku wreszcie wypali...bo narazie to jedyne co nam sie udało to gruby balet w Iskrze w listopadzie