Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 17:54
czekajcie ale teraz chyba jest w OC zielona karta (tzn wiem na pewno ze Oc jest wazne w calej EU)... co do wyjazdu to jak zrobie nowy paszport to sie wybiore ( nie wiem ile teraz sie czeka)... a i jeszcze pytanko: jak z bezpieczenstwem (bo ukraincy podobno bardzo lubia niemieckie auta)?
to tak jak u ruskich to nie prawdfa ze najlepsze i najtansze samochody sa na zachodzie. najlepiej pojechac na litwe lub do ruskich takie sie zdarzają cudenka za taka mała kase ze szok ale to moze w innym temace zeby offtopa nie robic
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 19:44
maly841 napisał/a:
Ja nie jechalem ale Jaqub naszczescie nie ma turbo
smarcik ma turbawke i jak bede kupowal to 98 na tej zielonej stacji bo od kiedy jest malenstwo zawsze mialo tankowane tylko 98 (oj pare razy sie zdarzylo 99+ racing )
[ Dodano: Czw Maj 10, 2007 20:45 ]
pilachgt napisał/a:
a jechal ktos na takiej benzynie samochodem turbo o sporej mocy na takim paliwie??
bo wlasnie takie samochody sa najlepszym wykladnikiem oktanow.
nie koniecznie...
wystarczy auto z czujnikiem spalania stukowego ktore przestawi zaplon tak zeby wykorzystac potencjal paliwa