Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 12:44
dziś jechałem narazie zaklejony
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 19:55
antyradar wylapuje fotoradary bo dzialaja na tej samej zasadzie co zwykly radar... w zasadzie wszystko co mozna kupic czy w necie czy w makro bedzie Ci "pikac" z tym ze do antyradaru trzeba sie przyzwyczaic i odrozniac "falszywe alarmy" np drzwi w markecie czy stacji benzynowej (rozsuwne) od tych prawdziwych i miec duzy refleks bo czasem (przy wysokiej predkosci) hamowanie moze tylko zmniejszyc wysokosc mandatu ale dobre i to
W Bystrzejowicach to jakas kiszka jest, stanołem tam dzis i co ....on jest zamalowany czyms
tak dla ścisłości to wsadzili tam zaślepkę
btw. codziennie rano śmigam tamtędy do pracy i fajnie to wygląda jak "niewiedzący" ostro depią po hamulcach
jak by coś się zmieniło ze stanem tego fotoradaru to (jak nie zapomnę) poinformuję
EDIT:
mam pytanko odnośnie fotoradarów - te skrzynki co stoją na rogu Lipowej i Narutowicza oraz na przeciwko sklepu Nova na Tysiąclecia - działają ?? czy tylko upiększają krajobraz ??
jeszcze mnie uświadomcie po co przy rondzie przy Zamku są te kamerki na światłach ?? wymierzone w każdy pas ruchu
o ile to kamery
czy to zwykły monitoring ??