Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 20:21
corey napisał/a:
wszystkie opony wyprodukowane w tym roku, nie to co w sklepach
internetowych (lezaki kilkuroczne)
nie chce Ci psuc biznesu ale w sklepach internetowych przed zakupem tez wiesz jaka jest data produkcji opon... jak kupowalem matce do smarta letniaki to mialy chyba ze 2 czy 3 miesiace a cena za 2 szt z wysylka byla zblizona do ceny jednej sztuki katalogowo
corey napisał/a:
debica frigo 2 350zl
FULDA KTISTALL GRAVITO 425 zl
Kormoran SNOWPRO 330 zl
Kleber Krisalp 3 420 zl
MICHELIN XM+S ALPIN 440zl (tutaj bylyby na czwartek)
z tych co podales wzialbym raczej michelin'ki bo roznica rzedu ok 100pln na komplecie kol nie jest az tak drastyczna zeby oszczedzac na bezpieczenstwie...
a skad masz takie opony? nawet na stronie debicy nic o nich nie ma jesli juz to frigo S-30
dokladny opis opony jaki mam to:
Opona zimowa osobowa Dębica FRIGO 502606
moj blad to nie jest frigo 2
JAKUB
dla przykladu w oponytanio.pl ww. debica kosztuje 116zl sztuka , u mnie rowniez z transportem do domu kosztuje 90zl i jestem u ciebie na drugi dzien , takze mysle ze jestem w miare konkurencyjny
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 06:09
Jaqub napisał/a:
corey napisał/a:
debica frigo 2 350zl
FULDA KTISTALL GRAVITO 425 zl
Kormoran SNOWPRO 330 zl
Kleber Krisalp 3 420 zl
MICHELIN XM+S ALPIN 440zl (tutaj bylyby na czwartek)
z tych co podales wzialbym raczej michelin'ki bo roznica rzedu ok 100pln na komplecie kol nie jest az tak drastyczna zeby oszczedzac na bezpieczenstwie...
też myśle że nie ma co oszczędzać wole dołożyć 100zł i jeździć na dobrej oponce (ps dobrze rozumiem że to za komplet ? );) corey zgadamy sie na pw co i jak z tymi oponkami
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Honda Civic
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Lip 2004 Posty: 1414
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 22:27
Pytanie z innej beczki. Jaką szerokość opony wybrać? Seryjne letnie opony mam 195. A jak z zimówkami? Taka sama szerokość czy mniejsze np. 185 zakupić?