Chłopakowi z Touringa nic się nie stało w bryczce. Nie poszedł w opony tylko przeskoczył przez trawe na dalszą częśc toru Strasznie to wyglądało, dowiem się co tam dokładnie się narobiło ale z tego co gadaliśmy to nic poważnego na szczęście po ciemku przynajmniej nic nie było widać
Chłopakowi z Touringa nic się nie stało w bryczce. Nie poszedł w opony tylko przeskoczył przez trawe na dalszą częśc toru Strasznie to wyglądało, dowiem się co tam dokładnie się narobiło ale z tego co gadaliśmy to nic poważnego na szczęście po ciemku przynajmniej nic nie było widać
No właśnie,a to nie Michał nią jechał? Dla mnie wyglądało to tak jakby sobie chciał drogę skrócić,ale było słychać jak podwoziem zawalil Dobrze,że na tą część toru co wyleciał nic nie jechało Pozdro.
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:34
Robsy-M-Technic napisał/a:
No właśnie,a to nie Michał nią jechał?
Nieeeee Prowadził Właściciel. To auto Krzysia, naszego klubowego Movie Makera Kiedyś miał takiego granatowego sedana, teraz jeźdi tym. Ciemno było stąd te nieporozumienia hehe
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:39
Jaqub napisał/a:
Qsy chyba sie wystraszyl deczko bo sie nic nie chcial przypucowac nowym nabytkiem
Kuba nie przestraszyłem sie tylko nie miałem za wiele czasu postałem chwile i pojechałem jak bym wiedzial ze da rade na tor wjechac to bym został troszke poupalac sprzet razem z Wami
Misiek_lbn, Ty tez trenujesz... troche Cie obrocilo ale to tylko swiadczy ze probujesz szybciej smigac...
człowiek uczy się całe życie
prędkość była za duża a dohamowanie za mocne
fajnie też wyglądała niemała chmura jak ktoś z was zapewne spalił oponki na górze na koronie
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 11:11
Szkoda ,że szybko się ciemno zrobiło,bo by więcej atrakcji było.Ale i tak na torze dotarłem hydraulikę w aucie .
Macie jakieś fotki lub filmiki to dawać ,a najlepiej na naszej stronce www.bmwmotorsportklub.pl bo widze dwa tematy lecą takie same.
dokładnie Ja mam okropnie rozmazane fotki bo trybem nocnym robione, poprostu żal.pl było tylu fotografów więc może ktoś się wychyli. Zapraszam www.bmwmotorsportklub.pl/forum