ale co wy oceniacie, filtr można ocenić w silniku turbo po wirniku od strony zimniej czy nie jest dojechany... wszystko pięknie widać co jest filtr warty albo myty reguralnie ...
jak chce sie się odkręcać gum to możemy obejrzeć mój
kilka dni temu zamówilem juz pipercrossa ale zrezygnowalem jak mi junior pokazal podobny test,w którym pipercross wyszedł kiepsko pod względem zatrzymywania syfu wiec bedzie K&N
btw: Daniel co to jest 6 razy..on ma gwaranje na 1000000 mil
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: Audi A3 1.9TDI DPF S-Line
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 00:04
mam stożek JR do oddania w dobre ręce, za friko raczej bo mi nie posłuży, latał w Omedze C Irmscher i sprawował się bardzo dobrze, jest w dobrym stanie. jeśli ktoś chce to pokażę fotki, ciężko mi powiedzieć jaką ma średnicę..
mam stożek JR do oddania w dobre ręce, za friko raczej bo mi nie posłuży, latał w Omedze C Irmscher i sprawował się bardzo dobrze, jest w dobrym stanie. jeśli ktoś chce to pokażę fotki, ciężko mi powiedzieć jaką ma średnicę..
chętnie przygarnę go bo w kadziu będę robił jakiś dolot,średnica jest mało ważna bo i tak będzie to hybryda
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 11:48
euromax napisał/a:
ale co wy oceniacie, filtr można ocenić w silniku turbo po wirniku od strony zimniej czy nie jest dojechany... wszystko pięknie widać co jest filtr warty albo myty reguralnie ...
Rownie dobrze mogles napisac tak o zwyklym filtrze, w seryjnym aucie, niewymienianym i co to zmieni? odkrycie ameryki ze o filtrach trzeba pamietac? super wkład w temat pomysł Twój da wyniki tylko i wyłącznie skutki złego stożka, po XXX kilometrach...
w ogole nie wiem co to wnioslo do tematu, zwiekszyles niewatpliwie poziom dyskusji. brawo, ale zajrzyj do archiwum forum takie tematy to pewnie poruszalismy w 2003