Vesti, kicek, dolanczam sie do was 160 passat B4 1.9TDi z laweta na autostrdzie niemieckiej
Reno jak jeszcze dobrze na Pb śmiagał 175km/h na obwodnicy w pisakach na gazie wciaz jezdze 0 bo mi sie licznik zepsuł
Karawanem 180km/h wpadajac w stary zamość (ładna długa prosta) to był max z niego chyba i wciaz z niecierpliwościa czekam na fotke z fotoradaru bo prawdopodobnie sie nania złapałem
Co do asterki koleszki taka jak wilka i ten sam motor tyle ze kombi we 4 osoby na 5 biegu weszlismy w czerwone pole. Niewiem ile to bylo bo predkosciomierz niedzialal.
Auto: ROVER
Wysłany: Sro Mar 01, 2006 08:58
malcu napisał/a:
Swoim licznikowe delikatnie ponad 190 w 3 osoby
Co do asterki koleszki taka jak wilka i ten sam motor tyle ze kombi we 4 osoby na 5 biegu weszlismy w czerwone pole. Niewiem ile to bylo bo predkosciomierz niedzialal.
tak tak a świstak siedzi
Ostatnio zmieniony przez XIX Sro Mar 01, 2006 09:03, w całości zmieniany 1 raz
XIX, nie no typie rozbrajasz mnie zachowujesz sie jak kolpi jak bedziesz sie tak zachowywal dalej to spotka cie to samo co i jego to by bylo po 1
po 2 napisz cos cfaniaczku o sobie a nie tylko krytykujesz innych
a po 3 to ze mieszkasz w Hrubieszowie wcale nieoznacza ze mozesz być spokojnyze nikt z nas tam sie niezjawi bo bardzo chetnie moge ci tylek złoić niewiem tylko gdzie bo niema miejsca zabardzo u ciebie choć w sumie na zamojskiej jest w miare równo a na kolejowej a duzo dziur chyba zeby poprawili
Przemyśl to co masz napisać i niekrytykuj innych
Auto: ROVER
Wysłany: Sro Mar 01, 2006 09:29
mattey napisał/a:
XIX, nie no typie rozbrajasz mnie zachowujesz sie jak kolpi jak bedziesz sie tak zachowywal dalej to spotka cie to samo co i jego to by bylo po 1
po 2 napisz cos cfaniaczku o sobie a nie tylko krytykujesz innych
a po 3 to ze mieszkasz w Hrubieszowie wcale nieoznacza ze mozesz być spokojnyze nikt z nas tam sie niezjawi bo bardzo chetnie moge ci tylek złoić niewiem tylko gdzie bo niema miejsca zabardzo u ciebie choć w sumie na zamojskiej jest w miare równo a na kolejowej a duzo dziur chyba zeby poprawili
Przemyśl to co masz napisać i niekrytykuj innych
widzisz ... jest pierwsza różnica ...
ja wiem co pisze ... a wiesz dlaczego ?
BO K.U.R.cze pieczone MALCU pisze o MOJEJ ASTRZE !!!
a ona żebyś siadł i klocka postawił to na prostej na czerwone nie wejdzie ... więcej napisze ...
ODCIĘCIE MA PRZY 6250 !!! a czerwone 6500 ...
łehehe
a co do dalszej wypowiedzi ... no cóż urabura pomarańcze
w Hrubieszowie moze raz byłem
edit :
"Przemyśl to co masz napisać i niekrytykuj innych"
tak będe w dupke każdemu właził to mi emotka miłego na gg pośle
jak sie pisze totalne głupoty to niestety trzeba mieć świadomość że ktoś może być innego zdania...
zresztą ... ide na dwór ... sprawdzić moze jakiś tjunink sie zrobił i rzeczywiśce odcinka sie przeniosła wyżej ...