Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 19:46
Vesti napisał/a:
Łysek... wiem co napisałem.. ale dziękuje że mi przypomniałeś...
To nie miało być nic uszczypliwego
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
znajomy zlecil przywiezenie z Włoch Alfy 166 JTD tylko ze 175 km...pow 2003 roku ciekawe czy cos ciekawego znajdzie Qsy mogl bys powiedziec ile takie autko kosztuje co przywiozles..i jaki rok...
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 19:24
Jaqub napisał/a:
pilachgt napisał/a:
Jaqub napisał/a:
to ile tak +/- wyjdzie za calosc w pln?
Na mój gust wyjdzie dość w sumie drogo. 23 tysie wzwyż
mniej wiecej tyle co na allegro... i ciekawe czy cos z turbo bylo juz robione bo przy takim przebiegu to juz raczej konczy sie turbinka....
Panowie! za 23 tys to w Polsce mozecie sobie kupic 3.0 V6 w automacie i welurze
Jaqub, to jest silnik 2.4 JTD jeden z lepszych silników na rynku dizli, naprawde ciezko go zajechac a turbo ma sie jak najbardziej dobrze. Te silniki 500 tys km wytrzymuja z palcem w nosie
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 23:02
QSY napisał/a:
Nie kazdego podnieca odciecie zapłonu przy 9000obr/min
Moim zdaniem ten piecio cylindrowy dizel ma cos w sobie i pracuje bardzo ładnie
to chyba nie miales mozliwosci posluchac i nawet byc przewiezionym dieslem bmw 3.0 R6... byl montowany od e46, e39 a pozniej z kolejnymi ulepszeniami w nowej piatce... nie wiem czy jesli chodzi o kulture pracy sa lepsze diesle... jedyny minus tego silnika to zywotnosc na krajowym paliwie (trzeba baaardzo uwazac)...
a co do v6 w alfie to slyszalem ze bardzo awaryjne i najlepszy (ale to chyba chodzilo o 156) jest 1.8 bo najmniej klopotliwy "awaryjny"...