Widze czesto to auto na langiewicza ... mi sie nie podoba ale szacunio bo pracy duzo kolo włożył, przynajmniej takie robi wrazenie ... a reszta to kwestia gustu. Wazne że ktoś miał wizję i ją zrealizował. Takie moje skromne zdanie ....
Bo chcial sie wyrozniac...i ogolnie cos porobic przy samochodzie...wszystko zrealizowal wiec pelen respekt...mi sie autko podoba...drugiego takiego na bank nie zobaczycie
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: ...
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 22:25
tylko ze astra zdobyła tytuł najładniejszego auta lubelszczyzny a nissan został wysmiany aleto tki mały OT temat juz chyba zkonczony bo skany artykułu sa
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
jeszcze jedno
Astra jest ładniutka, ale te lexy z tyłu są przejedzone i kłuje w oczy ten żółty pasek nat tablicą rej. No i troche niżej ją i będzie cudo P
Mniej pracy włożone a efekt, no można by powiedzieć, że lepszy. Jednakże trudno porównywać 2 całkiem inaczej zrobione wozy.
Mi osobiście nissan się podoba- bo jest inny. Troche przesadzony ten przód, jak w traktorze ale jest spoko. A astra ma zajebistą maskę z włókna węgl.