Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 22:13
jak juz przystalo na Beł..... zawsze cos sie spiepszy tym razem poszlo wspomaganie wiec skatowałem auto w chwili uniesienia mam nadziej ze ułez bedzie taki jak w zeszlym roku i bedzie o niebo lepiej
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 09:55
a ja wchodzę po raz kolejny do tego tematu jednak teraz by złożyć podziękowania
Dla wszystkich którzy zorganizowali ściepę na serwer, tym którzy pomagali mi zbierać $ oraz dla Daniela325 i Jaqba za transport mojej skromnej osoby i "Małej Czarnej"
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 18:20
Wlasnie Kase juz uzbieralismy strona juz niebawem ruszy z nowym foroma z nowa nazwa i bedzie to nasz klubik gdzie wszyscy beda mogli wszystkiego dowiedziec i wszyskto poczytac bo jak narazie kazdy z nas jest porozrzucany na ruznyh forach
Auto: BMW 316 E36
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 20:35
A ja Właśnie Wróciłem z Belzyć . ILE TAM MISIAKÓW DO GROMA PATROLE NO NO CHYBA NAGRABILIŚMY SOBIE he he TOTALNY SHOOWW był . ATMOSFERA..... dziś w BEŁZYCACH Od 18 jak tam BYŁEM BYLO troszki nawet DO SŁONECZKA ZAWITALI hehe
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 20:38
Driver napisał/a:
A ja Właśnie Wróciłem z Belzyć . ILE TAM MISIAKÓW DO GROMA PATROLE NO NO CHYBA NAGRABILIŚMY SOBIE he he TOTALNY SHOOWW był . ATMOSFERA..... dziś w BEŁZYCACH Od 18 jak tam BYŁEM BYLO troszki nawet DO SŁONECZKA ZAWITALI hehe
czyli poki co miejscowka jest SPALONA doslownie i w przenosni
dobrze ze 14tego lecimy do ulezy...
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 09:43
MMały napisał/a:
nastepnym razem sprubujem cos uzgodznic z wladzami w niebieskich mudorkach
Dokładnie już o tym myślałem ale ciężko cokolwiek zrobić nie znając tamtejszych "władz" Na następny raz zadamy trochę roboty Kolegom z Bełżyc, może oni jakoś na to wpłyną
ehh ja nie wiem o co chodzi tej policji na poczatku zlotu byli na placu na chwile, popatrzyli, pogadali z kims i pojechali, a pozniej wielka obława na przebywających na placu
Auto: BMW 318 is Coupe
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 19:37
MMaly napisał/a:
Wlasnie Kase juz uzbieralismy strona juz niebawem ruszy z nowym foroma z nowa nazwa i bedzie to nasz klubik gdzie wszyscy beda mogli wszystkiego dowiedziec i wszyskto poczytac bo jak narazie kazdy z nas jest porozrzucany na ruznyh forach
mam takie pytanko czy to co jest na Świdnickim to zostanie przeniesione na nowy serwer
tak mniej wiecej kiedy bedzie nowe forum