Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 01:17
Hehe... to nie chodzi co lata lepiej a co gorzej... posiadanie e///M jest pewna nobilitacja (moze snobizm niewazne) i skoro ktos chce sie spotkac/zorganizowac impreze dla WLASNEGO GRONA to jego sprawa... mimo iz nie mozna brac czynnie udzialu w imprezie to mozna ogladac... a tak wogle to super ze ktos wykorzystuje e///M w jego srodowisku naturalnym jakim jest TOR
Auto: BMW 540
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:12
bez kitu w ptaka polecieli ,mnie zamknięta brama nie zatrzyma
niech ktoś kto jest zalogowany napisze zeby przynajmniej z 10 bawarek wpuscili...
mozemy nawet jakąś liste zrobić zeby był spokój
bez kitu w ptaka polecieli ,mnie zamknięta brama nie zatrzyma
niech ktoś kto jest zalogowany napisze zeby przynajmniej z 10 bawarek wpuscili...
mozemy nawet jakąś liste zrobić zeby był spokój
Dokładnie Fazi jestem za tym nawet odpłatnie, przecie możemy się sklepac na jakies (symboliczne) bilety
To weź ten znaczek m-power to może chociaż jedna rundkę zrobię swoja taczka heheh.A co do popatrzenia to zawsze można popatrzeć za to się nie płaci.A wogóle to nie trzeba mieć emki żeby dobrze latać po torze najwarzniejszy jest łącznik miedzy kierownica a fotelem niektórzy o tym wiedzą .Wiec czekam z utęsknieniem na m day i zobaczymy co się będzie działo ..........................
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 21:39
ja na siłe też sie pchał niebęde,wole w gronie znajomych polatać bokami nawet żeby były to auta z małymi silnikami niż patrzeć na tych co mają M/// i tego niechcą.wstydzą sie czy c jak
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 21:50
Nie no Panowie już dajcie spokój pomysłowi z jakimiś tam biletami Jeszcze sobie Zawodnicy pomyślą, ze są tak fajni, ze chcemy im zapłacić, zeby na nich popatrzeć
Chętnie bym popatrzył jak śmigają i popykał fotki ale skoro są tacy ważni to nie będe im zniżał poziomu imprezy swoją obecnością
No pieknie nie wolno wjechac pojedzic a teraz jeszcze nie wolno popatrzec . Stanie im sie cos ???? damy rade płot nie jest pod pradem . Mrowek kiedy cos latamy ??????