panowie radykalna propozycja z mojej strony zamknąć ambasade lubelską i LKT przenieść się na AK
co do PTK ma tyle wspólnego z FSO co LKT jeśli jest wola i przyzwolenie ustawiam ankiete na 2 dni z ww. propozycją i jedziemy.
Auto: Polski Fiat 132p
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 17:40
Mariusz#1926, ta sonda co była dotyczyła zamknięcia Ambasady Lubelskiej na PTK i Lubleskiego klubu FSO na LKT. Większość nie chciała zmian. To po co teraz kolejne ?.
stawiam alternatywę dla tych 2 for, zasada jedna aby działać wspólnie i uniknąc nieporozumień na zasadzie bo część tu a część tu nie jakby ktoś chciał wiedzieć i nie wyśmiewać tu PTK-u to nie kto inny jak ja na PTk-u i kolega Łoś na AK byliśmy jednymi z pierwszych którzy wpadli na pomysł organizowania spotów w lublinie. tak więc żeby zrozumieć pewne rzeczy trzeba do nich dorosnąć jakby co ja jestem otwarty na propozycje kontakt ze mną jest tak więc nie widzę problemu. Nikt tu nie obraża LKt tak więc i nikt tu nie musi obrażać PTk-u więcej sie nie wypowiadam w tej sprawie dzięki za zainteresowanie ankietą.
Auto: GTC
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1145
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 18:08
dodam dwa grosze
1 grosz :
klub audi też miał początek na LKT i co z tego wyrosło, ogromniasty klub chyba że się myle
2 grosz :
stworzenie nowego klubu wcale nie jest takie proste jak wam się wydaje na LKT macie dobrą postawę wystarczy tylko zacząć się udzielać i rozbudować dalej klub
Mariusz#1926, ta sonda co była dotyczyła zamknięcia Ambasady Lubelskiej na PTK i Lubleskiego klubu FSO na LKT. Większość nie chciała zmian. To po co teraz kolejne ?.
Zamykać wszystko, "Nie będzie niczego" to hasło już słyszałem, i tak to rozumię, nie uda się stworzyć takiego forum na którym byli by wszyscy, to tylko marzenia.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
klub audi też miał początek na LKT i co z tego wyrosło, ogromniasty klub chyba że się myle
masz racje
pierwszy mój spot to zaledwie 5 osób teraz na torze było 185 aut
ktoś powie że ile jest VAGów a ile FSO,ale to nie ważne-ważne jest to żeby coś robić w dobrym kierunku i uważam że stworzenie Lubelskiego Klubu FSO było jakimś tego początkiem
moze będzie to kiedyś tylko archiwum innego forum ale radze się dobrze zastanowić nad tworzeniem czegoś nowego bo nie jest to jak piernąć