FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
paliwo od sasiadow... jak to znim jest?
Autor Wiadomość
maly841 
pr0 killer

Auto: 2.0 TFSI
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 08:05   

mattey napisał/a:
maly841 napisał/a:
Przez przejscie w Zosinie jakies 6-8 km od granicy po lewej stronie jest taka stacja. Dawno bylem i dokladnie nie pamietam ale zwracaj uwage bo bylo tam jakies takie rondo - skrzyzowanie cos tam trzeba bylo objechac bo inaczej stala policja i lapala wszystkich. Jak bedziez we wlodzimierzu kup sobie keczupy i rozne sosy u nas takich nie dostaniesz a sa bardzo dobre. To samo mirinda jest tania i ma o wiele lepszy smak , o fajkach , winie , wodzie i tych malych drinkach ala smirnof (sa bardzo tanie) nie wspomne .

taaa a na tym rondzie stoi milicja i trzepie kasiorke po 10uah od kierowcy :) znaczy sie ten tego koty sprzedają :)
co do włodzimierza czyżbyś miał na mysli pacco?

hahaha a co do kolejek to jak ktoś jest pussy to moze stać i 2 dni w kolejce :haha:
ja nigdy nie stałem dłużej niz 2h :) niema to jak znajomosci na przejściu :mrgreen: :mrgreen:
jest też sposób na wjechanie za bramke bez stania w kolejce ale to juz moja słodka tajemnica jak to sie robi :) i to bez dawania w łape :mrgreen:

Odprawa przy wjeździe i wyjeździe nietrwa długo jeśli wiesz ile któremu ukraincowi dać i jak :) w ciagu nocy jestem w stanie zrobić 3-4 kursy PL-UA
co do cb to jak tylko wjedziesz na most to ścigasz antene i chowasz cb bo jak cie przyuważą to masz lipe. Co do tego ze można granice 2x przekroczyć dziennie to bzdura. Jeśli niewiesz jak jest to nie wprowadzaj ludzi w błąd. Ide o zakład że zanim ty byś dojechał pod szlaban to bym zdążył pojechać na ukraine załadowac sie i wrocić spowrotem w kolejke

aaa i jak ktoś jedzie pierwszy raz to niech nie jedzie sam tylko weźmie sobie kogoś kto juz tam był wie co i jak bo cie wydoją z pieniedzy

Mattey jak dajesz moj cytat to pisz to co sie tyczy mojej wypowiedzi , ja nic nie mowilem o tym ile razy mozna w ciagu dnia jezdzic, ale mysle ze jak sie Jaqub zrobi jeden kurs to napewno 2-gi raz nie bedzie mu sie chcialo jechac(tego samego dnia).

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 09:48   

heheh ok jakoś tak mi sie udało tym razem :)

Tysiac 
streetracer
Tysiac

Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 08:11   

a jak z dizelkiem(on) czy to sie oplaca tam kupowac

Konrad 
pr0 killer
zły on

Auto: ED7 VTEC swap
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 09:25   

Tysiac napisał/a:

Opłaca się :D

Zresztą tam prawie wszystko się opłaca :spoko:

crOOchy 
the fastest furious

Auto: Jeep WJ Limited 2.7 CRD
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 17:07   

Tysiac napisał/a:

ja do klekota kupuje od kumpla. Jak pojedziesz sam to sie opłaci z reszta mi tez sie odłaca do ceny u nas na stavcjach sa powalajace :/
Ostatnio zmieniony przez crOOchy Pon Maj 14, 2007 22:47, w całości zmieniany 1 raz  

M@rcus 
Specjalista

Auto: Audi A4 Avant
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 21:10   

Jak by ktoś miał ON na zbyciu to chętnie przygarnę kilkanaście literków ;)

bumier 
Nowiciusz ;>
B4. ABk/CC

Auto: B4 Coupe
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 22:35   

Witam : Jestem tu nowy . Ale na temat paliwa mysle ze moge sie wypowiedziec . Z paliwem jest tak . Tam gdzie jest różnica ceny jest i kombinowanie, 72 oktany jest tansza niz 95 a mozna je mieszac , wtedy kase bierzesz za 95 a w zeczywistosci masz jakies 90 oktanow stond tez paliwo jest mniej kaloryczne. Polacy swoja drogakombinuja a ukraincy swoja. Osobiscie nie robie takich zeczy ale skoro jezdze to wiem jak to sie odbywa. Gwarantuje ze paliwo 95 ukrainskie jest leprze od polskiego malo tego mozna zrobic wiecej km na nim o ile jest nie chżczone bońć inna nazwa uzdatniane. Na temat gazu to popieram kolege jak wyzej jest leprzy i bardziej kaloryczny i co za tym idzie jest jego mniejsze zurzycie . Pozdrawiam Bumier

[ Komentarz dodany przez: HaGie: Sob Maj 19, 2007 00:08 ]
bumier napisał/a:
stond

bumier napisał/a:
chżczone

bumier napisał/a:
bońć

litosci....

noPROBlEm 
prawdziwy tuner
V6 User

Auto: Galant
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 21:32   

Jak ktoś zainteresowany to ON mogę dostarczyć. Tylko ilości od 100 i co 100 litrów. Jak trzeba to i 2 tony się zwiezie 8)

Co do wyjazdów to tylko przez Zosin. Dużo mniej na łapówki idzie. Targówek z "firmowymi" ciuszkiami tez jest. Mam plan w tym miesiącu pojechać także jak ktoś chętny mogę wziąść na przyczepkę. Dawno nie byłem ale slyszalem od tych co jezdza ze waluta tanieje i benz wychodzi bardzo tanio.

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 06:17   

noPROBlEm, ja coś to ja sie pisze jak nie kupie samochodu :) hmm na zosinie wjeżdzasz "unijnym" czyli skrajnie prawym na ua czy stoisz w kolejce na lewym i srodkowym? jak chcesz mozemy pojechać na kilka samochodów zawsze to na kilka lepiej pojechać i łatwiej policje w siurdaka zrobić jak z włodzimierza wyjeżdżasz :mrgreen:
a w razie czego moglbym taniej griywne skombinować

Odpowiedz do tematu