Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 11:17
MACIOR napisał/a:
Będzie masa pozerów, dresików, pijaczków i innego marginesu, pozatym trochę przyciasno, nie wiem jak Ty ale ja niechciałbym przyjąć kilku idiotów na maskę.
przeciez nie bedziesz organizowal tego Ty czy ja sam... policja zabezpiecza takie imprezy i to do nich nalezy "zapanowanie nad tlumem"... i chyba lepszego miejsca (gdzie jest tyle przestrzeni dla widzow) to chyba nie znajdziesz...
[ Dodano: Sob Lut 16, 2008 11:18 ]
mi np plac litewski od dawna sie marzy jako miejsce na zorganizowanie czesci zlotu (wzorem zlotu bmw np w Tarnowie)
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 13:10
Jaqub napisał/a:
policja zabezpiecza takie imprezy
Jaqub jak nie masz o czyms pojecia - po prostu nie pisz.
Stacho_16V, w tym miescie moze wyjsc wszystko, tylko nikt SAM nie ogarnie pewnych spraw. kilka osob ktore preznie wezma sie do roboty da rade, ale jak znowu nikt nic nie bedzie chcial zrobic i nie bedzie sie chcial poswiecic na 200% nic nie wyjdzie jak zawsze, bo na gadaniu ZAWSZE sie konczy. a pozniej do pomocy jest 3 osoby, 1...
[ Dodano: Sob Lut 16, 2008 13:13 ]
MACIOR napisał/a:
W Lublinie nie ma BEZPIECZNEGO miejsca by zorganizować taką imprezę, było to już wałkowane pare lat temu, ja kiedyś próbowałem, Demol coś działał, TTomek, a wszystko rozbiło się na tym, że każdy wyciągał łape wiadomo po co. Jak już naprawdę chcecie zorganizować coś to trzeba sprawdzić kiedy kładą nawierzchnię na obwodnice, myślę że do tego czasu pare osób ruszy tyłki i może coś ździała. Co do miejscówy przypomniało mi się, że na Pancerniaków jest fajnie i szeroko, miejsca na zaplecze jest też trochę, ale o 1/4 można zapomnieć 1/8 najwyżej, tylko znowu ta widownia przy drodze
pierdu pierdu, zawsze na słowach sie konczylo, nigyd nie bylo tak ze ktos z gotowym planem imprezy (czytaj porzadnie przygotowany poszedl na rozmowy). jak juz to droga pantoflowa, nikt tego nie probowal zrobic na porzadnie to nie ma co sie dziwic ze zostal storpedowany.
Ps Tomek probowales robic jakas cwiare w tym miescie? kiedy?
siwy zgadzam się z Tobą jestem jak najbardziej za tym ! Ale jak problemy są z wynajęciem toru to z tym będzie też problem i to dość wielki bo wątpie żeby zamknęli nam jakąś ulice raz na jakiś czas.
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
tor jest "własnością prywatną", tak to ujmijmy...
jeśli by organizować taką własnię imprezę o jakiej tu mowa, potrzeba by było argument dobry
zobaczcie na łódź, cała polska wie że w łodzi się udało
jeśli np prezydent miasta dostał taki argument, że darmowa reklama dla lublina, że jest ok bo można wszystko pogodzić, to myślę że by dało radę
teraz byłby dobry okres żeby takie coś chcieć zorganizować, bo jedna taka akcja przyniosła zdaniem wielu, spory sukces
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
W Lublinie nie ma BEZPIECZNEGO miejsca by zorganizować taką imprezę, było to już wałkowane pare lat temu, ja kiedyś próbowałem, Demol coś działał, TTomek, a wszystko rozbiło się na tym, że każdy wyciągał łape wiadomo po co. Jak już naprawdę chcecie zorganizować coś to trzeba sprawdzić kiedy kładą nawierzchnię na obwodnice, myślę że do tego czasu pare osób ruszy tyłki i może coś ździała. Co do miejscówy przypomniało mi się, że na Pancerniaków jest fajnie i szeroko, miejsca na zaplecze jest też trochę, ale o 1/4 można zapomnieć 1/8 najwyżej, tylko znowu ta widownia przy drodze
pierdu pierdu, zawsze na słowach sie konczylo, nigyd nie bylo tak ze ktos z gotowym planem imprezy (czytaj porzadnie przygotowany poszedl na rozmowy). jak juz to droga pantoflowa, nikt tego nie probowal zrobic na porzadnie to nie ma co sie dziwic ze zostal storpedowany.
Ps Tomek probowales robic jakas cwiare w tym miescie? kiedy?
Jak Kamil ze mną jeździł i kombinował jak tu minimaxy zrobić... jak chcesz coś więcej wiedzieć to priv.
o 14 w tvn24 bylo o wyscigach z lodzi, ulica piekna nowy asfalt. W tym roku ma sie odbyc 8 eliminacji, wszystko robione jest w nocy, i teraz po lodzi warszawa zaczyna dzialac zobaczymy jak im to wyjdzie...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 16:05
siwy napisał/a:
Jaqub napisał/a:
policja zabezpiecza takie imprezy
Jaqub jak nie masz o czyms pojecia - po prostu nie pisz.
a co miszczu sam zablokujesz ulice? Jak sa parady BMW w innych miastach zawsze jest eskorta i blokowane sa skrzyzowania przez nich ba nieraz policja/policjanci biora udzial w paradzie
Jak sa parady BMW w innych miastach zawsze jest eskorta i blokowane sa skrzyzowania przez nich
w lublinie jak mamy jakiś poważny zlot to nam też blokują ulice więc to normalna rzecz sorki za O.T. a wracając do tematu to uważam że jest to możliwe tylko potrzeba kilku osób które się poważnie tym zajmą ,ja nie mam się czym ścigać ale pomóc w organizacji moge
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 22:42
MACIOR napisał/a:
Jak Kamil ze mną jeździł i kombinował jak tu minimaxy zrobić... jak chcesz coś więcej wiedzieć to priv.
ok juz pamietam.
Jaqub napisał/a:
a co miszczu sam zablokujesz ulice? Jak sa parady BMW w innych miastach zawsze jest eskorta i blokowane sa skrzyzowania przez nich ba nieraz policja/policjanci biora udzial w paradzie
zdecyduj sie o czym piszesz, o zamknieciu ruchu, konwoju czy pilnowaniu/ochronie imprezy zeby nikt nie wkroczyl na ulice ?? please, skoncz bo nawet mi sie nie chce wyprowadzac Cie z bledu, moze kto inny to zrobi - NIE MASZ POJECIA - NIE PISZ. i przypominam ze 6.) Udzielanie porad uznanych za szkodliwe, bądź bezwartościowe może podlegać restrykcjom.
z pozwoleniem na wjazd samochodów na litewski może byc problem, mówie to bo ostatnio jak chcielismy zrobić taka zloto-pikiete w sprawie toru offrodowego, to pozwolenia nie dostaliśmy na plac liteski "bo nie jest przystosowany bo takiego obciążenia, i może ulec dewastacji"
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 10:12
nie jest to przypadkiem kontynuacja Jana Pawła ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.