A propos Skody od PONUREGO
Widziałem go ostatnio u mnie na "Wsi" i sie długo zastanawiałem co artysta miał na myśli
A co do Nissana, są gusta i guściki moim zdaniem jest MEGA!! weśniacki! za darmo bym nie chciał.Chyba ze za dopłatą z jego strony . W tego nieco wyżej RollsoMerca pewnie też ktoś dużo kasy władował a i tak jest wieśniacki Nie kasa sie liczy lecz wyczucie gustu i dobrego smaku
to czy samochód jest wieśniacki czy nie, nie zalezy od tego ile kasy jest w niego zainwestowane. Ten nissan jest wieśniacki
Powtórzę jeszcze raz.
Wieśniacki, bo co? Bo nie german? Bo nie rost czy cult? Bo nie DUB czy ViP Style?
Kurna no, taka kiedyś moda była, na japan style, hot import, bodykity, spojlery....
Ten samochód tak śmiga już ładnych parę lat. Kiedyś to było modne.
Zobaczycie, za 10 lat będziecie mówić na german, bo jest wieśniacki. Tak jak teraz na czarne światła z tyłu mówicie że wieś, chociaż dalibyście połamać sobie palce kiedyś za spojler, czerne światła i wlot na mace.
Kiedyś... Kiedyś i rozciągnięte swetry do kolan były modne a teraz wyglądał byś w nich na ulicy jak menel albo pustelnik . Moim zdaniem ten samochód jest przesadzony, nie mówię przecież ze bardziej pasowała by mu BRA i rdzawa maska albo beczka na dachu .100razy lepiej by wyglądał z ładnym lakierem jakimiś dokładkami dobra felga i glebą. Taka jest moja opinia. O gustach się nie dyskutuje . Wiem ze nie ja byłem cytowany ale ze mam taką samą opinię to sie wyrwałem
Kiedyś... Kiedyś i rozciągnięte swetry do kolan były modne a teraz wyglądał byś w nich na ulicy jak menel albo pustelnik . Moim zdaniem ten samochód jest przesadzony, nie mówię przecież ze bardziej pasowała by mu BRA i rdzawa maska albo beczka na dachu .100razy lepiej by wyglądał z ładnym lakierem jakimiś dokładkami dobra felga i glebą. Taka jest moja opinia. O gustach się nie dyskutuje . Wiem ze nie ja byłem cytowany ale ze mam taką samą opinię to sie wyrwałem
No kiedyś był modny, to nic nie poradzi, że teraz wg tuningowców jest "be"
Przeca go na śmietnik nie wyrzuci
Auto: 323F
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 17:26
parę lat temu jak go pierwszy raz widziałem na SOT, to mi się podobał, teraz uważam, że jest trochę przesadzony, tylny zderzak wystaje trochę za bardzo, przód też przekombinowany, taki trochę mrówkojad. poza tym ładna setka, wnętrze fajne, lakierek też, nawet ta lotka pasuje.
Ale przecież się zaoferowałem ze jak dopłaci to wezme go
ale jednak byś wziął, i nie wykręcaj się dopłatą znaczy że masz gust MEGA WIEŚNIACKI, jak to sam określiłeś
Nie czepiaj sie szczegółów, nie zauwarzyłeś ironii w tym co powiedziałem? Z moim gustem wszystko ok na moim aucie takich spojlerów nie ujrzysz A wziałbym go chociaż po to żeby te śmieci z niego zdjąć
jak ja slyszalem tam nie ma smieci klijent musial sie sporo pobawic w przebudowe. Moze wam sie nie podoba, wazne ze jemu sie podoba. Kazdy ma swoj gust, kazdy lubi co innego jeden woli brunetki a inny blondynki tak samo jest z samochodami jeden woli max spojlerow a inny suptelnie fele i gleba mu do szczescia wystarcza.
Ja zaliczam sie do tej drugiej grupy gleba, ladna fela i jest GIT!!!!!!!!!!!!