Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 20:50
ANGEL napisał/a:
Ty Paweel to szukaj sobie baby bo ja juz znalazlem, a skad wiecie ze nic nie zrobie, oj tacy wszyscy pewni... przeciez to nie musza byc moje rece...
tzn. zlecisz komuś zaklejenie fotoradaru pianką ?? kto to będzie, pijaczek z pod sklepu za prytę czy dwóch siedmiolatków za paczkę donaldów ??
a teraz weź pomyśl że to forum co jakiś czas przegląda policja która przeczyta post z twoimi zamiarami i niech ktoś przypadkiem wpadnie na taki sam durny pomysł jak twój , reszty się domyśl
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 20:58
KLOCEK napisał/a:
ANGEL napisał/a:
Ty Paweel to szukaj sobie baby bo ja juz znalazlem, a skad wiecie ze nic nie zrobie, oj tacy wszyscy pewni... przeciez to nie musza byc moje rece...
tzn. zlecisz komuś zaklejenie fotoradaru pianką ?? kto to będzie, pijaczek z pod sklepu za prytę czy dwóch siedmiolatków za paczkę donaldów ??
a teraz weź pomyśl że to forum co jakiś czas przegląda policja która przeczyta post z twoimi zamiarami i niech ktoś przypadkiem wpadnie na taki sam durny pomysł jak twój , reszty się domyśl
to samo miałem pisac ... że teraz byle kto to zrobi .. ktoś z forum zauwazy ... i CAŁE miasto juz wie ze to Angel zlecił zabójstwo fotoradaru ... a znając cenniki zamówień publicznych to sama pucha kosztowała z 3 kpln
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 19:37
Prosze nie fantazjujcie najpierw Policja musi komus udowodnic ze wlasnie to zrobil, a co do Foto radarów to jakos komus sie udalo zlikwidowac maszt w Garbowie- metoda ala J.Clarkson. Ja juz skonczylem OT.
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 20:26
ANGEL napisał/a:
Prosze nie fantazjujcie najpierw Policja musi komus udowodnic ze wlasnie to zrobil, a co do Foto radarów to jakos komus sie udalo zlikwidowac maszt w Garbowie- metoda ala J.Clarkson. Ja juz skonczylem OT.
nie wiem jak to jest ala J.Clarkson ale to ta almera skasowała maszt w Zagrodach (dawny Garbów) więc sobie teorii nie dorabiaj
foto z forum autokącik.pl
a co do udowadniania to ,,świadkowie" zawsze się znajdą
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 08:44
ANGEL napisał/a:
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 19:50
W dniu dzisiejszym parkując pod Głodnym Królikiem na Kunickiego zauważyłem jakiś maszcik. Najprawdopodobniej będziemy mieli kolejny fotopstrykacz w mieście!
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: VW
Skąd: Polska Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2006 Posty: 1017
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 20:40
noPROBlEm napisał/a:
W dniu dzisiejszym parkując pod Głodnym Królikiem na Kunickiego zauważyłem jakiś maszcik. Najprawdopodobniej będziemy mieli kolejny fotopstrykacz w mieście!
On tam juz stoi jakies 5miesiec i cos go przybrac nie moga
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 20:50
eeee 5 miesiąc to nie będzie raczej! W wakacje jakoś tam byłem i go nie było! Chyba, że pijany byłem Ale to nie ważne. Najważniejsze jest, żeby pozostał w takim stanie jakim jest jak najdłużej. Po co ma straszyć...
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: VW
Skąd: Polska Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2006 Posty: 1017
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 07:50
[quote="noPROBlEm"]eeee 5 miesiąc to nie będzie raczej!
przeciesz napisalem jakies ale juz w wakacje tam stal tylko moze nie zwruciles uwagi na slupek czesto tam bywam wiec wiem ale nie wazne wazne zeby nic tam wiecej na nim nie zawisło tak jak mówisz zeby nie straszylo
Ten na kunicego kolo glodnego bedzie pewnie na zolte na skrzyzowaniu bo tam duzo ludzi cisnie na zoltym a przejscie do szkoly jest, sreszta czesto tam stoja i lapia tych co jada na zoltym
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 15:50
bb napisał/a:
Ten na kunicego kolo glodnego bedzie pewnie na zolte na skrzyzowaniu bo tam duzo ludzi cisnie na zoltym a przejscie do szkoly jest, sreszta czesto tam stoja i lapia tych co jada na zoltym
na żółtym ?? ja zawsze myślałem że to na czerwonym nie można przejezdzać
a żółte jest ,,ostrzeżeniem" przed zmianą na czerwone