wilku, no kurka ja cie pod sam dom zawiozłem...
ale widziałem że wczoraj juz wam lepiej było bo widziałem dość liczna grupe osob na mieście
za to ja dziś sie z kacem zmagam i zaraz umre
1 dzieki bardzo wszystkim co przybyli i dalismy rade bawic sie do konca w ekstra nastrojach/dzieki tez tym co przybyli ale troszke krocej siedzieli< podobno sa bardzo wygodne sofy>
2 dzieki dla wlasciciela lokalu za kolejna ekstra impreze organizowana dla nas i za mozliwosc przebywania na poddaszu dyskoteki<dzieki za zaufanie>
3 dzieki wszyskim za wczesniejsza rezerwacje miejsc przez privy do siwego bo bez tego nie mozna zrobic imprezy z jedzeniem w dykotece<potrzeba wiedziec dokladnie ile osob bedzie zeby zamowic jedzenie, to nie woda moze zabraknac a potem kiszka >
4 dzieki siwy za dokumentowanie imprezy zrobimy foto story
5 dzieki dziewczyny za te dekolty bylo na co popatrzec
6 SUPER MEGA DZIEKI dla tych co zarezerwowali miejsca dla siebie i znajomych i........dali pupy bylo napisane jasno i wyraznie do takiego i takiego dnia a potem zamykamy liste bo trzeba zamowic zarcie......bla bla bla ech szkoda pisac mowic.....zasady byly jasne.Jeszcze raz dzieki na podstawie listy zrobilem rezerwacje zeby nie bylo niedomowien w razie czego ze go nie wpuszcza/zabraknie zarcia/itp. dzieki wam jestesmy w plecy 600 stowek kto my? domyslcie sie moze to wam sie uda poza pustymi deklaracjami
PS:Zawaliscie bylo sie pobawic z przyjaciolmi/znajomymi
Auto: DRAG and civic d16
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 23:01
Ja bym obublikował liste kto walił na PW ze bedzie ,a olał temat,moim zdaniem jak ktos ma jaja to niech oddaje siano leszczowi,chłop sie narobił i jest w plecy:/
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!