Auto: sej, gej
Skąd: Wrotków Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Cze 2004 Posty: 2627
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 18:53
a pamieta ktos takiego bordo malucha na bialych felgach ?
pamietam jak jechalismy na scanie lecialem tym maluchem ponad 100km/h a Robo swoim diesel golfem ledwo mnie wyprzedzal zdziwiony ze szok
potem podszedlem do bubu z zamiarem scigania sie a pamietam ze jego malec tez ostro pocinal i wymiekl powiedzial ze woli sie scigac po kretych drogach niz po prostej
Angel ty to chyba jeszcze nie miałeś auta jak my jeździliśmy pod Makro czy przy lotnisku Prawdę powiedziawszy ze starej gwardii tylko ja się ostałem na tym forum (bić pokłony) reszta poszła w innym kierunku typu KJS czy Małżeństwo a czasy ekipy, lizardów czy innych klubów to już era nowożytna, zresztą czort wie po co komu były potrzebne te kluby, ciągłe napinki i obrzucanie innych mięsem
jak pamiętam to macku poznaliśmy się gdzieś na przełomie 99/00 w car stylingu coś tam szukałeś do swojej bestii. później odbierałem regulowane koni do swojej lantry a ty narzekałeś ze do ciebie nic nie ma i brałeś albo wydech albo springi. Bylo wtedy kilkanaście fajnych osób z zacięciem itd...
eee zaczynałem od lantry i zrobiłem jej pakiet ala subaru ale silnik i zawias tez tknolem hahah ale nysa fakt byla od 00 roku i jarała laczka przy 1tys obr!
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 21:23
cymbur01 napisał/a:
a pamieta ktos Kraśnik? wtedy jeszcze prawka nie mialem ale bylo fajno
tu poklon dla Angela malucha hehe
ja pamietam ale niestety nie mam fotek z tego całego wypadu, fajna ekipka wtedy była i cała watacha maluchów Angel zgubił wtedy przeguby w maluchu tak bylo ostro
OOO przypomniałem sobie właśnie zdrową popijawę w Borkach na otwarciu sezonu KTP, gdzieś 2001 rok chyba... jezooo ile wtedy człowiek mógł w siebie wlać
Auto: sej, gej
Skąd: Wrotków Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Cze 2004 Posty: 2627
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 21:54
QSY napisał/a:
cymbur01 napisał/a:
a pamieta ktos Kraśnik? wtedy jeszcze prawka nie mialem ale bylo fajno
tu poklon dla Angela malucha hehe
ja pamietam ale niestety nie mam fotek z tego całego wypadu, fajna ekipka wtedy była i cała watacha maluchów Angel zgubił wtedy przeguby w maluchu tak bylo ostro
a to wtedy komus sie elektryka w malcu nie spalila ? ;d