"byla sporwadzona z wloch 3 miesiace temu ubezp. do czerwca a przeglad do grudnia faktury zakupu mam a prowadzi sie bardzo dobrze"
Tak mi odpisał e-maila.Jutro zadzwonie i zapytam czy zgodzi się pojechać na przegląd ASO.A nie wiecie ile kosztuje taki gruntowny przegląd ??? Tak,żeby sprawdzili mi kompletnie wszystko ???
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Auto: Audi A3 1.9TDI DPF S-Line
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 23:21
w złodziejskim salonie Danelczyka ok.800 zł za popukanie i sprawdzenie tego co mogę Ci odwalić pod domem (tudzież blokiem).. więc w innych ASO Audi będzie nie taniej. dzisiaj w radio słyszałem promocję Seata na przegląd kompletny silników TDI wyłącznie, w cenie 450zł, spróbuj może znaleźć Seata ?
[ Dodano: Nie Mar 01, 2009 23:23 ]
aha, jeszcze jedno- radzę przy przeglądzie być w pobliżu, mogą Cię poprosić o poczekanie w jakiejś tam poczekalni ale masz prawo być przy tym przeglądzie tym bardziej, że chcesz kupić to auto. nie raz zdarza się tak jak powiedziałem, tu puk, tam puk i gra gitara, wymieniamy żaróweczkę.. kompletny przegląd w ASO trwa nawet 2 godziny więc trzeba zwrócić uwagę co nam "przeglądają"
Auto: Audi A4
Skąd: Świdnik Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 162
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 07:25
a jak był sprowadzony z Włoch to wszystko jasne,widziałem kilka aut sprowadzonych od makaroniarzy tragedia,poobijane z każdej strony tak samo jak we Francji więc nie dziw się że ma coś robione
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 10:52
Marselus napisał/a:
slaw86 , przy okazji, wiesz, że przy wkładaniu "poliftowych" reflektorów w starszej A4 trzeba wycinać nadkola ? trochę ciężka kmina, widziałem u koleżki taką przeróbkę i wszędzie szpary oczywiście wprawną ręką wszystko da radę
wiem o tym, i nie nadkola ale błotnik trzeba wyciąć delikatnie pod kierunkowskaz w zespolonej lampie i do tego instalacje elektryczną przerabiać. ciężko trafić coś z nie naprawianymi uchwytami a na tyc-a albo depo nie patrzę nawet tylko valeo.
Auto: Audi A3 1.9TDI DPF S-Line
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:04
tak jak mówiłem, może trwać właśnie tyle czasu, ostatnio była jakaś promocja.. może faktycznie 200 lub 300 normalnie, nie jestem pewien. ostatnio słyszałem, że w Seacie na Warszawskiej robią kompletny przegląd "na wiosnę" silników TDI za 349zł czy coś w tym stylu..