I wszystko jasne. Błędy w izolacji i projekcie powodujące przesączanie się wody, która w chłodne dni wiadomo co robi itp. itd.
Cytat:
Dokładnie tak, ta druga ciężarówka poprostu wypadła z przeciwległego pasa ruchu ( przebiła się z drugiego tunelu ), zawziąłem się i się doczytałem a teraz jak to wiem to to co widać jest oczywiste ale długo nie wierzyłem własnym oczom. Shocked
Auto: sej, gej
Skąd: Wrotków Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Cze 2004 Posty: 2627
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 15:19
Moze sie przydac sciaganie filmow z video.google oraz ze stron w ktorym film sie otwiera w media player
1. Jeśli jest to film na stronie video.google.com to wchodzisz na stronę
http://feelingtea.com/decode/google/
wpisujesz tam w odpowiednie miejsce (Paste the link from Google and get the REAL link now:) adres strony z intreresującym Cię filmem, potem klikasz na Get Link. Otworzy się strona i pod screenem z filmu będzie Download flv. Klikamy. Ściągniętemu filmikowi nadajemy rozszerzenie flv.
Do odtwarzania tego filmiku trzeba użyć programu Riva FLV Encoder
2. Jeśli jest to film ze strony w którym ów film otwiera się w playerze Windowsa to
a) W Internet Explorerze Wybierasz z górnego menu Wido>Źródło
b) Firefox Widok --> Żródło strony (Ctrl+U)
c) Operze klikasz na stronie prawym przyciskiem myszy i z menu wybierasz "Źródło Strony"
Wtedy otwiera się dokument tekstowy. Wybierasz w nim kombinację klawisz CTRL + F (uruchamia to opcję znajdź), pojawia się menu w którym wpisujesz ".wmv" albo ".avi" albo ".mpg" albo ".asf" albo "asx" (zależy od rozszrzenie danego filmu, którego nie znamy. Musisz sam spróbować kombinacji. Najlepiej w takiej kolejności jaką podałem). Jeśli znajdzie któryś z tych ciągów znaków to zaznaczasz wyrażenie zaczynające się od "http://" albo "ftp://" i kończące się na rozszerzeniu które zostało wyszukane i zaznaczone poprzez opcję znajdź. Kopiujesz ten ciąg znaków do przeglądarki lub programu wspomagającego ściagnaie (np. FlashGet).