Jak auto będzie robiło 14.5 to tłuczesz dużo aut, jak zacznie robić niskie 13 to jesteś w czołówce, czas do setki gówno obrazuje, przykładowo takie żółte S2 robiło coś koło 6 do paki a 13.5, myśle że 250konna ośka dała by rade.
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
no wlasnie jesli piszemy o 13tkach na 1/4 to nasuwa mi sie na mysl jedna rzecz... sql 13.34 RS4 oficjany wynik z zawodow... czy on tak cienko tym jezdzi, czy to lubelskie potfory tak zapierd....
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
A mając samochód robiący niskie 13 to w lbn sie zanudzisz bo nie masz konkurencji. Raz do roku wyscig z rs4 , a tak nikt nie stawi ci oporu. S2 z malo kim moglem sie scigac by bylo w miare rowno. Tyle co RS4, M5 i cayenne turbo. Z czego na 400m tylko rs4 dawalo mi rade.
do setki mysle ze 5-6s i robisz paktycznie kazda fure..... ,
czyli za rok nie bede mial sie z kim scigac ?:( hehe, jezdzac lanosem duzo ludzi sie kusi na wyscig chcac poprawic sobie humor ,zazwyczaj to mi sie poprawia
ja nie chce ROBIĆ wymiatacza ...
chcę sobie kupić auto nieco użytkowe w serii żeby nie było że może sie wysrać w każdej chwili a też żeby móc sobie pojeździć dla zabawy ...
mam już trzy typy ... teraz tylko kwestia ile moge wydać kasy i coś kupuje ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...