Auto: CivicT
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 15:04
jesli chodzi o mnie to nie pamietam czy wyprzedzalem bo to tak normalne [ze wyprzedzasz z prawej typa co chce skrecic w lewo] jak siku z rana i nie staram sie tego zapamietac.
jutro dzwonie do radia rzeszow od 10 jest audycja forum sluchaczy i bede aktywnie poszukiwal typa od zielonej skody na rzeszowskich nr, ktora to niby tak wyprzedzilem. Jesli [taaaa] ja znajde i typo poswiadczy, ze skrecal w lewo a ten powalony [ktory zadzwonil na policje z donosem na mnie] go wyprzedzil [z lewej] to chyba wyrok dostanie typo z citroena [powalony] a nie ja.
faktycznie głupia sprawa tylko czy policja na domniemaniach jakiegos gościa moze wystawic mandat??wkońcu tez moge sobie jechac trasa i wymysleć cos takiego
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 20:55
bart#155 napisał/a:
faktycznie głupia sprawa tylko czy policja na domniemaniach jakiegos gościa moze wystawic mandat??wkońcu tez moge sobie jechac trasa i wymysleć cos takiego
wlasnie o to chodzi, ze tak
normalnie spale sie kiedys wezme sobie dzien wolny w pracy i kazdego kto mi cos nie tak na drodze ..dzyn dzyn na pały i po gosciu
p.s..
jakby ktos przyczail typa w bialym citroenie chlodnia o nr LU 94099 niech sie dobrze przyjrzy i jak dostrzeze jakiekolwiek przewinienie jego PROSZE zadzwoncie na policje --- stawiam DUUUUZZZZZZZEEE pifffoo
dzieki debilowi [i innym takim] mam juz 19 pkt w miesiac
jeszcze jednego nie rozumiem .. czemu pan debil [rozwozi cos tam chlodnia] jest bardziej wiarygodny dla sadu niz ja [nauczyciel] ??? wydaje mi sie, ze ja mam bardziej panstwowo-odpowiedzialna prace niz on i powinienen sie cieszyc wiekszym spolecznym powazaniem niz on [sorka nikogo nie chce obrazic - ale chodzi mi o to, ze to tak samo jak slowo policjanta przeciwko np kibicom ... nawet gdyby kibicow 10 mowilo PRAWDZIWA prawde to i tak slowo policjanta bedzie "jedynie sluszne"]
Auto: F7P
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 22:08
Amorr napisał/a:
bart#155 napisał/a:
wlasnie o to chodzi, ze tak
normalnie spale sie kiedys wezme sobie dzien wolny w pracy i kazdego kto mi cos nie tak na drodze ..dzyn dzyn na pały i po gosciu
p.s..
jakby ktos przyczail typa w bialym citroenie chlodnia o nr LU 94099 niech sie dobrze przyjrzy i jak dostrzeze jakiekolwiek przewinienie jego PROSZE zadzwoncie na policje --- stawiam DUUUUZZZZZZZEEE pifffoo
dzieki debilowi [i innym takim] mam juz 19 pkt w miesiac
jeszcze jednego nie rozumiem .. czemu pan debil [rozwozi cos tam chlodnia] jest bardziej wiarygodny dla sadu niz ja [nauczyciel] ??? wydaje mi sie, ze ja mam bardziej panstwowo-odpowiedzialna prace niz on i powinienen sie cieszyc wiekszym spolecznym powazaniem niz on [sorka nikogo nie chce obrazic - ale chodzi mi o to, ze to tak samo jak slowo policjanta przeciwko np kibicom ... nawet gdyby kibicow 10 mowilo PRAWDZIWA prawde to i tak slowo policjanta bedzie "jedynie sluszne"]
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 14:53
bedzie apelacja oczywiscie - ciekaw jestem strasznie uzasadnienia wyroku ... ciekawe czy napisze gejek jeden, ze wydaje mu sie, ze wydawalo mu sie, ze sie wydaje, ze tamten nie klamie