tylko zaloze sie ze "ta bmka to wieś tańczy i śpiewa..." robiła by twojego parcha jak chciała... Nie jechałeś, mało oniej wiesz... niewypowiadaj sie. Mi sie tam nawet podoba. Zrobienie jej tak kosztowało kolesia kupe kasy i sporo pracy tych którzy to robili.
Pozatym samochód jest oryginalny w swoim rodzaju... Ale koniec OT
ostatnio widzialem zielona nowa micre z rejestracja L1 SHREK jakaś kobita tym jechaął miala nawet te nakladki na pasy ze SHREKiem
tylko zaloze sie ze "ta bmka to wieś tańczy i śpiewa..." robiła by twojego parcha jak chciała... Nie jechałeś, mało oniej wiesz... niewypowiadaj sie. Mi sie tam nawet podoba. Zrobienie jej tak kosztowało kolesia kupe kasy i sporo pracy tych którzy to robili.
Pozatym samochód jest oryginalny w swoim rodzaju... Ale koniec OT
ostatnio widzialem zielona nowa micre z rejestracja L1 SHREK jakaś kobita tym jechaął miala nawet te nakladki na pasy ze SHREKiem
nie spinaj sie bo Ci zyłka w pupci pęknie
według mnie to tez wieś ... i bezsensu władowana kasa ...
i co ? do lasu mnie wywieziesz ?
jak sobie przykleje wielkiego KU....ASA na masce to tez bede mieć jedyne niepowtarzalne auto .. co nie znaczy ze będzie to ładne i sensowne
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...