FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
czujecie sie nauczycielami na drodze ?
Autor Wiadomość
Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 22:08   czujecie sie nauczycielami na drodze ?

Wjechałem w Racławickie i lece ... ze świateł rusza za mną srebrne A4 ... dośc szybko śmignął za mną najpierw po Kraśnickiej ... sobie mysle ustawimy sie na którychs światełkach ... i zobaczymy czy ma coś więcej ... czy tylko myśli że Astra to 1.4 :D
... ale na lewym pasie Fabia ... no dobra trudno ... ... na nastepnych światłach moze sie uda ... chce wyprzedzić Fabie po prawej stronie ... a ten chu... mimo iż wcześniej sie ślimaczył koło autobusu 50 km/h to przyspiesza ... dojeżdżamy do czerwonego Audi metr za mną ... no to se mysle a kij Ci skodziarzu w oko i mu sie po chamsku wpakowałem na jego pas ... i w heble ... a ten wymusił kolesiowi w Audi i mykną za mną na prawy pas ... OTWIERA SZYBE I DO MNIE ...

PO MIEŚCIE TO SIE 50 jeździ ... pffffffffffffff ....

mam nadzieje że wmiare wyraźnie opisałem sytuacje ... moje dwa wnioski:
- nic mu do tego ile ja jade ... szczególnie że najpierw złośliwe nas blokował ,a później podczas gdy go wyprzedzałem przyspieszył
- a moze to ja jestem zły i niedobry :( pirat drogowy :idea:

pilachgt 
the fastest furious
die Welt der Huren

Auto: destrukcja
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 22:15   

Ja sie nauczycielem nie czuje. Ale co do nauczycieli to pieprzone baby nie potrafia jezdzic, a skoro nie potrafia to niech nie ucza!!!! Dzis jechalem solidarnosci tuż przed safari w strone slawinka. Jazda lewym pasem ok 100 km/h a tu elka z z prawego pasa na srodkowy i na moj!!! Ja po klaksonie, szybko na srodkowy pas, a jako ze zaraz tam samochod to delikatnym poslizgiem z powrotem na lewy. Glupia brzoskFinka, nie bede winil ucznia bo to wina nauczyciela(patrz glupiej baby)!!!!!! To ona ma czuwac i dobrze uczyc. Ale widac za dobrze nie ucza i potem na drogach sa kolejne pizdy nie wiedzace co to lusterka i majace mizerne pojecie o jezdzie samochodem.

ELPIDŻI RAKIET FJUŁEL 15,15s/400m
PB PAŁER 6s/14,58s

BOSEK 
drifter

Auto: coś
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 07:04   

Fabiami jeżdzą .... mocherowe berety :x

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 07:23   

Ja zazwyczaj takim panom czy paniom dziękuje środkowym palcem i soczystym wyrazem piiiii :mrgreen:

HaGie 
pro racer

Auto: sej, gej
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 07:41   

wczoraj wieczorem jechalem za panem w czarnym passacie kombi b3, jade za nim w dol 3 maja (chyba z 45km/h :mad: ) i na dodatek caly czas hamuje i to ostro jak mija jakis pieszych :mad: (moze sie bal ze mu zaraz ktorys wyskoczy) sie juz wkorwilem :mrgreen: stoimy na dole 3 maja no jakos wyjechal na tysiaclecia i chcial odrazu na prawy pas ale bylem juz przed nim ten spanikowany sti na srodkowym pasie, patrze w lusterko a tam gnaja wszyscy ze swiatel i ten czlen cchial nakrecic w strone shela ale nie mogl sie wbic na lewy pas to stal caly czas na srodkowym pasie i czekal az wszyscy przejada.......... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: malo sie tam kurka o niego nie pozabijali

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 10:48   

piszcie wiecej na internecie takich rzeczy

ps gratuluje Pawel :|

tomczo 
Specjalista

Auto: Opel Astra Coupe Turbo
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 10:49   

Ja wracałem we wtorek do domku po 22-giej i na kunickiego tuż przed wjazdem do tunelu władowała mi się baba peugeotem 106 :mad: Wymusiła na mnie pierszeństwo oraz awaryjne hamowanie na kałużach :mad: Dobrze że abs działa i udało mi się wyhamować,ale niewiele brakowało. Mimo że na nią trąbiłem i mrugałem długimi,to ona i tak nie widziała ,ani nie słyszała.A w samym tunelu jechała 20 km/h :mad: To dobry przykład na to jak głupie baby jeżdżą za kierownicą :/

Mrówa 
drifter
Mrówa

Auto: E34 540 touring
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 15:14   

jade sobie wczoraj trasa z lublina do swidnika i przed skrzyzowaniwm widzie skode stojaca na lewym pasie na awariach,wylukalem ze kierowca to jaas starsza babka,ludzie na nia trabili i omijali pasem sieleni,wku.. mnie to troche,stanolem za nia na awariach i dawaj z kumplem chcemy ja przepchnac na pas zieleni zeby odblokowac troche ruc, juz prawie zjechalismy na trawke a za nami jakis goscu meganka chcial ja jeszcze po trawie ominac to mu pokazalem co o nim mysle :fucku: zepchnelismy ta skode i rura dalej do swidnika(jechalismy wlasnie kupic druga bawarie)a na trasie znów ten pajac,ja na prawy i chce go wymijac to on mi droge zajerzdza ja na lewy ten tez,wkoncu go sobie wyminolem i jade sobie tak 40kmH przez jakies 2 km :mrgreen: widze ze klnie cos w lusterku :D mysle sobie odpuszcze mu,ale gosciu mnie wymija i cos tam brzeczy pod nosem i znow mi zaczyna droge zajerzdzac :mad: tak sie zlozyło ze stana na zjezdzie do swidnika,duzo niemyslac staje za nim,wysiadam z auta strasznie :mad: podbiegam z wiadomycm zamiarem do jego auta za klamke szarpie(zdazył sie zamknqac)i go tam qurwiam zeby otwozyl,goscu przestraszony jakby ducha zobaczyl i zaczal uciekac malo sie pod tira niewladowal :o samochud przed nim ruszyl(jakis bus)zeby juz do swidnika wjerzdzac ja patrze a tam misiaczki ruchem kieruja :| niezla kicha by byla :D i tak to jest jak sie pomaga babom na drodze,puzniej same kłopoty mozna miec przez nie :/

noPROBlEm 
prawdziwy tuner
V6 User

Auto: Galant
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 16:04   

Mrówa chodziłeś do szkoły? Ja rozumiem, że każdemu może się zdarzyć błąd czy literówka, ale do tego stopnia? :|

Sorry za OT

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 00:20   

ludzie KUPCIE SOBIE WLASNE DROGI I JEZDZIJCIE PO NICH....
nie KAZDY jest MEGA KIEROWCA RAJDOWYM... troche wiecej wyrozumialosci... czego oczekujecie ze w kazdym aucie bedzie genetyczna krzyzowka KUBICY z MATKA TERESA??? przez takie agresywne zachowania na drogach sa wypadki... wg mnie to nie PREDKOSC zabija a ludzka glupota... wiem ze kazdemu zawsze sie spieszy NAJBARDZIEJ...
nikt nie jest swiety ale czasem warto odpuscic sobie i wyluzowac sie troche... agresja budzi tylko agresje... nagannym jest dzialanie ODWETOWE: zajezdzanie drogi i odwdzieczanie sie ostrym hamowaniem przed kims...

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 01:38   

pilachgt napisał/a:
Ja sie nauczycielem nie czuje. Ale co do nauczycieli to pieprzone baby nie potrafia jezdzic, a skoro nie potrafia to niech nie ucza!!!! Dzis jechalem solidarnosci tuż przed safari w strone slawinka. Jazda lewym pasem ok 100 km/h a tu elka z z prawego pasa na srodkowy i na moj!!! Ja po klaksonie, szybko na srodkowy pas, a jako ze zaraz tam samochod to delikatnym poslizgiem z powrotem na lewy. Glupia brzoskFinka, nie bede winil ucznia bo to wina nauczyciela(patrz glupiej baby)!!!!!! To ona ma czuwac i dobrze uczyc. Ale widac za dobrze nie ucza i potem na drogach sa kolejne pizdy nie wiedzace co to lusterka i majace mizerne pojecie o jezdzie samochodem.

w 100% sie z toba zgadzam ja sam bym dziś na choinach mniej wiecej na wysokości stokrotki zajebał w "L" bo se psi siurdal stanął na ulicy zamiast wjechać na podjazd wysadzajac kursanta w dodatku nauka jazdy stała bez jakich kolwiek właczonych świateł ani pozycji ani awaryjnych... Gdyby nie to ze miałem czym przydusić rozpierdoliłbym połowe Miniaka i druga połowę corsy z nauki jazdy a jakbym probowal uciakać na bok to albo drzewo albo kangoo miałem dużo szcześcia ze sie nierozjebałem tylko ledwo co wślizgnolem sie warszawkim stylem jazdy przed kangoo i pojechałem dalej... ale polowa życia przemknela mi przed oczami :mad:

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 08:10   

a ja sobie śmigam 60-70 i wszystkich ucze co mnie wyprzedzą wczoraj nauczyłem typa co potracił dziewczyne na przejściu obok PL dobrze że nic sie poważnego nie stało ale obok salonu Peugot-a na Tysiąclecia kobieta nie miała tyle szczęścia :(

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 01:10   

bart#155, daj spokoj... ja juz siły, zdrowia, i psychiki niemam do jazdy po tym miescie codziennie mam ok 10 sytuacji na dzwona nie z mojej winy o obtrabianiu i bluzganiu niewspomne ale znalazłem juz sobie nanichg sposób wyprzedzam kutasa i zaczynam go hamowac tak żeby musiał sie zmna ciagnac...

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 22:50   

mattey napisał/a:
bart#155, daj spokoj... ja juz siły, zdrowia, i psychiki niemam do jazdy po tym miescie codziennie mam ok 10 sytuacji na dzwona nie z mojej winy o obtrabianiu i bluzganiu niewspomne ale znalazłem juz sobie nanichg sposób wyprzedzam kutasa i zaczynam go hamowac tak żeby musiał sie zmna ciagnac...

to moze nie wychodz z domu...

Etam 
drifter

Auto: MPK
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 20:05   

zyjemy w kraju flustracji, nerwow i stresu - czego oczekujecie na drogach? obczajcie jak cazasem mam zylki pekaja na glowie od dyskusji na forum... to co ma byc na drogach :haha: ?

Odpowiedz do tematu