Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:18 Schemat elektryczny Renault Space
Jak w temacie, orientuje sie ktos gdzie mozna znalezc schemat elektryczny do tego samochodu? Albo jakies poradniki napraw to sam lub inne w ktorym mozna cos o tym wyczytac. Szukalem w necie ale wiekszosc stron chce zeby za to placic
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 00:18 Re: Schemat elektryczny Renault Space
Selo napisał/a:
Jak w temacie, orientuje sie ktos gdzie mozna znalezc schemat elektryczny do tego samochodu? Albo jakies poradniki napraw to sam lub inne w ktorym mozna cos o tym wyczytac. Szukalem w necie ale wiekszosc stron chce zeby za to placic
z 90 czy 06 roku? bo to też "lekka" różnica...
schemat elektryczny silnika? klimatyzacji ? czy wszystkiego ?....
jeżeli wszystkiego to jaki silnik i jakie wyposażenie?...
Pytając o schemat do reno bez większej ilości danych danych odnoszę wrażenie , że niewiele Ci on da , bo i tak nie masz pojęcia o co pytasz...
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 07:16 Re: Schemat elektryczny Renault Space
TTomek napisał/a:
Selo napisał/a:
z 90 czy 06 roku? bo to też "lekka" różnica...
schemat elektryczny silnika? klimatyzacji ? czy wszystkiego ?....
jeżeli wszystkiego to jaki silnik i jakie wyposażenie?...
Pytając o schemat do reno bez większej ilości danych danych odnoszę wrażenie , że niewiele Ci on da , bo i tak nie masz pojęcia o co pytasz...
Chciałem zapytac o to samo..
Ech TTomek wczesniej wlazłeś na forum
Schemat nie dla mnie tylko dla znajomego dlatego napisalem tylko to o co mnie prosil
Dokladnie jest to espace2 95r silnik 2,2 97KW.
Potrzeba tylko schemat/opis bezpiecznikow i przekaznikow.