Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 779
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 09:39 poszukuje elektryka
mam problem poszukuje dobrego elektryka od zegarow. Mam zegary w ktorych nie dziala predkosciomierz. Jest on elektryczny nie na linke czy ma ktos kogos co mogl by to zrobic
a co tu pisac, pytałem w jakim samochodzie bo nie wiem czym jeżdzi czy dokładał cos nowego, czy miał jakies inne problemy z elektryką, czy to nówka zegar itd, bo jezeli juz tam był to mam nadzije ze sprawdził bezpieczniki. Jak dokładnie opisze sytuacje w jakich nie pracuje zegar to moge mu pomoc, a jak nie ja to moj ojciec bo jeszcze nikt od niego nie wyjechał z niezrobiona elektryka samochodowa. Ja przynim to jestem cienki jak siki weza
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 17:09
ten licznk byl od nowosci auta czyli 94 rok auto to seat ibiza 1,9 dezel stalo to sie tak: Odbieralem samochod od blacharza jechale na jazde testowa i nie przykrecili akumulatora zachamowalem ostro i nagle samochod zgals i elektryka siadla po chwili sie wlaczylo ale licznik juz nie biegal tak wygladala sytulacjia. a teraz kupilem drugi licznik tyle ze rok licznika to 98 podlaczylem predkosciomierz biega ale obrotomierz leci poza miare czyli okolo 7000 tys i jak wlaczam swiatla to zapala sie lampka od przeciwmgielnych i non stop sie pali reczny tyle. Poprostu nie fart ale moze uda sie gdzies to zrobic albo jednen albo drugi
ten drugi jest zrobiony na innym schemacie mozna bty go było przestawic ale to maskryczne rzexbienie bedzie, lepiej sprobowac uruchomic orginalny mysli ze da sie tpo zrobic
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
ten drugi jest zrobiony na innym schemacie mozna bty go było przestawic ale to maskryczne rzexbienie bedzie, lepiej sprobowac uruchomic orginalny mysli ze da sie tpo zrobic
soft jest inny i co byś nie wyrzeźbił w drutach to i tak będzie wariowało .
Najłatwiej soft ze starej deski "skundlić" z nową szafą...standardowa robota (pod warunkiem ze starego softu nie odpaliło)
soft jest inny i co byś nie wyrzeźbił w drutach to i tak będzie wariowało .
Najłatwiej soft ze starej deski "skundlić" z nową szafą...standardowa robota (pod warunkiem ze starego softu nie odpaliło)
a czy ja mówiłem o rzexbieniu w drutach? ale mniejsza z tym
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 23:32
no to powiedziec czy mozecie mi pomoc to dam go wam do zabawy i moze uda sie go zrobic
Narazie jezdze na tym co wariuje obrotosciomierz, A co do proscesora to elektryk mi tak powiedzial i mowil ze nie da sie z nowszego do starzego predkosciomierza przeniesc ja sie na tym wogle nie znam wiec napisalem tu z gory dziekuje
[ Dodano: Pon Maj 14, 2007 23:37 ]
QSY napisał/a:
zobacz czy moze impulsatora na skrzyni nie uszkodziło...
nie znam sie ale tu jest elektryczny wiec nie wiem jak to idzie
sory ze sie nie odzywałem ale ojciec miał wypadek i narazie nie mam głowy do tego. Dlatego radze poszukac Ci kogos innego bo ja narazie niemam do tego głowy, a ojciec ma połamane żebra, potłuczone kolano, i udar mózgu wiec wybacz ale mysle ze przed lipcem nie da sie tego zrobic. Wybacz ale sam rozumiesz