Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 11:59 Opony zimowe pytanie jakie ?
Myślę , że to czas najwyższy poruszyć taki temat
Temperatura nie rozpieszcza powolnym krokiem zimne dni sie zbliżają .
I pojawia sie pytanie jakie oponki ?
Powiem szczerze to moja druga zima za kółkiem ,a pierwsza gdzie będę musiał zadbać o oponki , nie chcę ryzykować życiem gdyż sporo kilometerów robie w tygodniu .
Macie jakieś sugestie co do opon, refleksje na to jakich producentów unikać , a na jakie zwrócić większą uwagę ?
Może ktoś zaproponować opony z dobrą ceną tudzież ma jakieś zniżki rabaty , montaż
Dodam że chcę kupić nowe oponki o wymiarach 155/80/13
Miałem propozycje opon NANKANG za 450zł z montażem <-- co to za opony wie ktoś ?
Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje oraz mam nadzieje że nie tylko mi sie przydadzą te informacje
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Ostatnio zmieniony przez wysek^^ Pon Paź 15, 2007 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 19:55
wysek^^ napisał/a:
Dodam że chcę kupić nowe oponki
to podstawa
wysek^^ napisał/a:
Miałem propozycje opon NANKANG za 450zł z montażem <-- co to za opony wie ktoś ?
unikaj wszystkiego co tanie i jakies malo znane... ja kupilem fate eximia (letnie 215/45r17 nowki bo byly tanie) i jestem z nich wogle nie zadowolony...
wejdz sobie na opony.pl (itp) i poczytaj opinie posprawdzaj ceny i cos znajdziesz...
HaGie napisał/a:
ja bym bral Debice frigo 2 lub kormoran snowpro mialem obie opony tzn debice mam nadal i sa idealne na nasze warunki (bloto posniegowe)
Debice Frigo 2 polecam i ja
Frigo2 nie ma w tym rozmiarze
moge zaproponowac Ci Klebera Krisalp3 za 490zl komplet
[ Dodano: Pon Paź 15, 2007 13:59 ]
za 470 mozesz tez miec Euroteca, jest to opona sieciowa z Continentala, bardzo fajna i cicha
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 18:55
sławomir napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
Dodam że chcę kupić nowe oponki o wymiarach 155/60/13
a nie pomylil Ci sie rozmiar? moze 155/80/13
masz racje omyliłem sie ...
siwy napisał/a:
ej ziom zalozylem taki temat w tym roku.
uzyj szukajki !!!
gdzie sa moderatorzy!?
wydaje mi sie że nowy rok to nowe możliwości :PPP
tak myśle że na Dębice Frigo 2 sie zdecyduje
słyszałem że Michelin na zime to kosior , lecz cena też robi swoje
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.