Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 13:19 porysowany lakier
dzisiaj rano zauwazylem ze zarysowano mi lewe tylne drzwi i blotnik najprawdopodobniej na parkingu w pracy i podejrzewam ze jeden z moich przelozonych nie za bardzo potrafi poruszac sie po parkingu glupio troche zj..ac szefa za zadrapanie tym bardziej ze na 100% nie jestem pewien ze to on.
bede chcial poradzic sobie z tymi dosc glebokimi zadrapaniami sam. moze ktos mial podobny problem i wie jakigo preparatu uzyc. na moje oko tempo sobie nie poradzi a kredka tez chyba nie jest wiele warta. lakierowac chyba nie ma sensu.
tutaj zobaczycie jak to wyglada: http://ryssioo.fotosik.pl/albumy/293675.html
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
dzisiaj rano zauwazylem ze zarysowano mi lewe tylne drzwi i blotnik najprawdopodobniej na parkingu w pracy i podejrzewam ze jeden z moich przelozonych nie za bardzo potrafi poruszac sie po parkingu glupio troche zj..ac szefa za zadrapanie tym bardziej ze na 100% nie jestem pewien ze to on.
bede chcial poradzic sobie z tymi dosc glebokimi zadrapaniami sam. moze ktos mial podobny problem i wie jakigo preparatu uzyc. na moje oko tempo sobie nie poradzi a kredka tez chyba nie jest wiele warta. lakierowac chyba nie ma sensu.
tutaj zobaczycie jak to wyglada: http://ryssioo.fotosik.pl/albumy/293675.html
Tempo ci troche złagodzi ale z tego co widze to jest zjechane do podkładu wiec tylko lakiernik. No chyba ze chcesz sie bawić sam i sobie to zrobić.
Auto: Audi A4 Avant
Skąd: Czuby Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 150
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 09:16
Żeby to wyglądało to tylko lakiernik, ale niezaszkodzi spróbować, można trochę kredką zamazać na jakiś czas styknie, bądź są takie pasty koloryzujące, ale wiadomo niespodziewajmy się jakiegoś konkretnego efektu bo zadrapanie są dość głębokie,możesz pobawić się korektorem, można go dostać na Kunickiego w sklepie z lakierami, nie pamiętam nazwy, tylko najpierw zapisz sobie symbol lakieru, wygląa to jak korektor z pędzelkiem, można to dość cienko rozprowadzić i napewno będzie skuteczniejsze niż te pasty, ja tak w golfie maskowałem rysy od klamki i wyszło dobrze