Wysłany: Pon Gru 17, 2007 19:01 Finał WOŚP na placu dworcowym
W tym roku finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy odbędzie się na Placu Dworcowym PKP Lublin Główny. W planie: pokazy walki muay-thai, występy grupy tanecznej FUX (ładne dziewczyny), zlot samochodów zabytkowych, koncerty. Gwiazdą wieczoru będzie zespół beat boxerski nr. 1 w Europie "Al Fatnujah"
ZAPRASZAM SERDECZNIE
13 STYCZEŃ 2008 od godz. 14
BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!!
P.S.
Jak macie jakieś pomysły na atrakcje piszcie na priv.
MODELATORZY DODAJCIE TEMAT DO DOKLEJONYCH
_________________ Zawiozę do ślubu tel 509-619-907.
W opcji wjazd na plac kościelny bokiem
Ostatnio zmieniony przez QSY Pon Gru 17, 2007 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Złodzieje są wszędzie! Finały odbywały się na placu zamkowym to też nie jest luksusowa dzielnica. Ostatni finał był w parku saskim, który również nie należy do spokojnych miejsc. Dworzec kolejowy? Tego nie było. W bliskiej okolicy dworca powinno być spokojnie (100 funkcjonariuszy S.O.K i policja będą obserwować teren)
Zapraszam
Nie bójcie się:)
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 21:45
niestety ale miejsce tragiczne.. na prawde.. strach gdziekolwiek samochodem tam podjechac bo byle gowniarz wybije ci szybe. Niestety ja z takiego finału odpadam. Wole spotkac jakiegos kwestujacego w normalniejszym miejscu.
Nie bardzo rozumię dlaczego tak krytykujecie to miejsce. Gdzie PKP miało by zrobić impreze? Kase na koncerty daje PKP więc chcą być jakoś wiązani z finałem. Kto by pomyślał o kolei gdyby impreza była pod zamkiem? Ja myśle, że będzie dobrze. Ba musi być dobrze, bo Ja jestem za to wszystko odpowiedzialny.