Auto: Audi A4 Avant
Skąd: Czuby Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 150
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 13:11 Czy wspomaganie od audi 100 podejdzie do 80?
Witam, niedaleko mnie na szrocie jest Audi 100 z oznaczeniem na klapie CC, niestety nie zabardzo jest możliwość zajrzenia do środka bo stoi wysoko i nie ma dostępu, a sam właściciel nie za wiele wie co tam jest, także mam pytanie czy takie autko posiada wspomaganie? mniemam że na 99% tak, i jeśli się to potwierdzi czy nada się do audi 80 b3 do silnika 1.6 diesel JK? czy ktoś już miał z tym styczność? nie wiem czy tez siedzi tam silnik z informacji wynika ze jest tam 2.0 TD. Autko po wypadku i tylko zdołałem odczytać oznaczenie CC. Auto praktycznie kompletne oprócz uszkodzonych elementów.Jak by ktoś coś potrzebował to mówcie a zobaczę czy jest. Pozdrawiam
moim zdaniem... nie. Pompa moze i pasuje maglownica obstawiałbym, że nie. Jesteś pewien ze ta seta ma wspomaganie? np. w secie 1.8 wspomaganie to rzadkosc, nie wiem jak w dieslu.
a dzwoniles do goscia na nałkowskich? nie ma tam czegoś takiego?bedzie wiedzial napewno co do czego pasuje.
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci